Vinn löpskor med dubbar – 4e adventstävling 2021

Tänk! Redan 4e advent, med 4e och sista tävlingen..

..men inte minsta. Den här gången kan du nämligen vinna ett par löskor med dubbar, Icebug Pytho BUGrip® i valfri färg, storlek, för dam eller herr. Skor som förhoppningsvis kommer ge dig många grymma löpturer, obegränsad av snö, is och annat utmanande underlag.

löpskor med dubbar

Kanske har du sett små glimtar av den praktiska skon i min Instagram Story dom senaste veckorna? Jag vill gärna testa produkter om jag ska kunna ge dig ett ärligt utlåtande och dessa gillar jag skarpt. Inte mina mest dämpade löpskor, men funkade ändå fint vid ett längre pass och framför allt – extremt bra grepp. Jag sprang obehindrat backintervaller på ren is vid en testrunda. Underbar frihetskänsla!

löpskor med dubbarIcebug Pytho6 BUGrip

Pytho BUGrip® är en lätt och bekväm distanssko med maxat grepp och skön känsla, anpassad för såväl terräng som andra halkiga underlag, året om. Den har lågt drop, vridstyvhet, grymma vattenavvisande egenskaper, rymlig tåbox och ett bra skydd i stökig terräng. BUGrip®-sulan ger dig ett marknadsledande grepp, året runt. Dessutom en löpsko med dubbar som även är snäll mot miljön.

Miljöcertifieringar:

  • Överdel i bluesign®-certifierad RipStop-textil av 100% GRS-certifierad återvunnen PET.
  • Lining i bluesign®-certifierad polyestermesh av återvunnen PET, färgad med solution dye-teknik.
  • Ortholite Hybrid®-innersula med bluesign®-certifierat tyg, gjort av återvunnen PET och färgad med solution dye-teknik.
  • Mellansula av lättvikts-EVA med 20% BLOOM® algae foam.
  • Yttersula med 20% återvunnet gummi.

Icebug Pytho BUGrip® finns i 2 fina färger och du hittar dom på Icebugs hemsida, samt hos utvalda återförsäljare till ett rekommenderat pris på 1999 kr.

löpskor med dubba

Vinn löpskor med dubbar från Icebug

  1. Gilla dagens bild med samma skor på Instagram och tagga minst en vän (kanske som du vill springa med i vinter?) i en kommentar till inlägget där.
  2. Här på bloggen i en kommentar till detta inlägget (o.b.s. jag kan behöva godkänna den, så det är inget fel på funktionen) – berätta var du vill springa med dina löpskor med dubbar.
  3. Till och med midnatt torsdag 23 december kan du tävla, sen utser jag en vinnare som kontaktas via mail.

Jag vill även säga stort grattis till Emelie Lindgren som är vinnaren i 3e adventstävlingen om ett kit kettlebells med motiveringen: ”Detta hade varit perfekt då man som självstående mamma till en 2 åring inte längre kan komma iväg till gym eller gruppträning som förut utan det är hemmaträning som gäller. Har tränat hemma med kroppen som redskap men nu känns det som att lite vikt skulle vara roligt att variera med.”

löpskor med dubbar

Tack till alla andra som varit med och tävlat. Jag hade gärna skickat priser till er alla, men nu alltså en ny vinstchans. Lycka till om du är med och hoppas du får en riktigt fin 4 advent! ♥/A

62 Comments
  1. Dessa hade man gärna velat vinna, så man slipper halka runt i sina vanliga joggingskor, som dessutom börjar bli rejält slitna med hål vid tårna!

  2. Önskar att jag vinner dessa skor för att slippa halka i biter då jag springer på små vägar vid kusten i Norrbotten. Vi har ofta växlande väglag och det är inte sällan man behöver riktigt bra grepp för att känna trygghet på rundan ❤️.

  3. Då det gått hål i mina nuvarande skor och vintern kommit önskar jag dessa IceBugs landar hos mig så jag kan springa hemifrån där väghållningen vintertid är sisådär samt att jag kan fortsätta mina turer längs alla stigar uppför Gesundaberget i den fantastiska och magiska trollskogen med vidunderlig utsikt som man belönas med på toppen. Dessa tur på det älskade berget är både fysisk aktivitet och mental återkoppling. Välkommen att haka på nån gång! 😀🎄

  4. Jag vill springa med mina vänner Linda, Emma och Nina. Vi är ett gäng tjejer som springer tillsammans. Vi springer olika rundor kring där vi bor. Då skulle de hör skorna passa perfekt.

  5. För mig hade det varit perfekt att vinna dessa snygga skor 👟 Så jag kan ta mig runt sjön som vi bor så nära, alltid så halt så fort det är minusgrader ❄️

  6. Jag skulle verkligen vilja prova dessa. Då jag knappt vill ta en PW utan dubbar i detta väder. Behöver komma igång med löpningen igen. Så det här blir en bra motivation och pepppresent. Kommer att testa dom på alla väglag
    God Jul o gott nytt år

  7. Vore perfekt att vinna ett par till min dotter så hon slipper klämma in fötterna i mina (och jag får ha mina ifred). Icebugs är verkligen bäst, känslan att springa helt avslappnat på isigt underlag.

  8. Åh, dessa skulle ta mig ut i min älskade skog i alla väder och underlag. Idag är det ju begränsat då vind och kyla gör underlaget risky. Att de sen är såå snygga gör ju det hela till en fröjd. Hoppas, hoppas, hoppas tomten tittar åt mitt håll denna gång.❄

  9. Jag vill springa i skogen och löparspåret, gärna i sällskap med min bästa vän, familjens jaktlabrador! 🤩👏😍

  10. Med icebug på foten hade jag kunnat fortsätta springa oavsett väder och underlag. Så underbart att kunna springa avslappnat på isiga vägar!

  11. Om jag vinner ett par icebugs , så kommer jag definitivt använda dom när jag springer trail i Smålands skogar 🌲🪵🍂🍁🪨 .

  12. Vore underbart att få sätta dessa på fötterna så jag obehindrat kan få mysjogga eller springa intervaller utan att behöva tänka på att riskera ramla pga is. Löpturer utomhus är ju såååå mycket bättre utomhus!!

  13. Ett par icebug skulle öka tryggheten och löpglädjen när jag är ute och springer o promenerar på isiga grusvägar och stigar 😀!!

  14. Jag vill vinna ett par icebugs till min 15-åriga son som har ett grymt löpsteg! Då skulle inget stoppa honom och han kunna springa obehindrat även på vinterunderlag!❄️

  15. Jag vill vinna Icebug för att jag älskar att springa och gör det året om. Och med icebug på foten skulle de höja löpupplevelsen ytterligare. Då kan jag springa oavsett väder och njuta till fullo utomhus:) och fortsätta variera passen med intervallet, distans, jogg etc. Kan nämligen inte springa inne på bandet pga yrsel och sämre balans. Vilket hämmar mig att komma ut när det är snö, is och halt.

  16. Med skog och isiga vinter/grusvägar vore skor med fäste en fest att få springa med i vinter!
    Inga fler benbrott (jo tack, hela våren gick till rehab av tråkiga frakturer)

  17. Jag skulle ta en runda upp på ”fjället” här i Ljungskile, Bohuslän. Finns underbar vandringsled kring en liten sjö där dubbade skor på frusen Stig skulle få mig att flyga eller i alla fall inte trilla🙂.

  18. Jag vill springa tryggt och säkert i kvarteret där jag bor. Buset och våldet och risken att bli överfallen kan jag tyvärr inte styra men jag kan iaf se till att jag står på benen och kan springa ifrån ev förövare samt såklart slippa halka och därmed benbrott och sjukhusvistelse!

  19. Dessa skor skulle följa med mig dit där jag är. Alltså när jag är på jobbresa runt i Sverige. Men främst kommer de slitas på stigar och gångbanor i Östersund, samt på landsvägen i Jorm.

    God Jul!

  20. Jag vill springa överallt och vart som helst! Jag har precis fått lov att börja löpträna igen efter 2 års skada och rehab och är så lycklig! Men vill ju inte halka och skada mig igen nu så jag vill känna mig säker på vägarna. 😊

  21. Dessa vore perfekt då jag precis börjar kunna springa igen efter bruten stortå… Sprang just en morgonrunda och det var så härligt! Men vill inte halka och skada mig igen 😄

  22. Dessa hade varit perfekta nu när jag och en vännina bestämt oss för att ”Levla upp” och ta tag i vår egen träning, inte bara alla andras😜

  23. Jag vill kunna känna mig trygg då jag är ute på mina vanliga rundor runtomkring i Göteborg. Hade varit super att vinna dessa för att inte begränsas t trippande!

    1. Oj, vore perfekta när jag ska springa till stallet på kvällarna och fodra hästarna med min något överenergiska hund – halkan dit är inte nådig!

  24. Har tänkt i flera år att jag ska köpa några slags skor som går att springa i även på vintern när det är isigt o halt, men det prioriteras bort till förmån av andra ”viktigare” saker o pengarna räcker ju inte till allt! Det skulle va så kul att vinna!

  25. Det blir en tur till sälen i Januari och då skulle dessa skor passat perfekt🥰 En löptur i skön natur med massor av is och snö❄

  26. Jag tränar året runt och helst utomhus. Det är svårt att hitta broddar som sitter bra så ett par Icebugs vore toppen. Jag springer i Falun och i norra Dalarna och jag bjuder på ett pass med styrka och kondition varje vecka, för alla som vill vara med. Därför vore det superbra med bra dubbade dojor.

  27. För mysiga långpass här uppe i Jämtland där vintersäsongen är lång krävs det skor som man kan springa säkert i! 🙂

  28. Att kunna ta sig ut även isiga dagar för hälsan och psyket’s skull då jag äntligen är fri från hälsporren och många långa tuffa pass på IVA.
    Tyvärr knackar Covid ”på porten” igen så att kunna ta sig runt elljusspåret eller en långgrunda till Strandsjön trots isiga dagar vore helt UNDERBART 🙏🏼🌺

  29. Åh hade varit underbart att få vinna dessa! För att som heltidsstuderande trebarnsmor kunna fortsätta att träna löpning under vintern när det är halt! Enligt mig den bästa och mest tidseffektiva träningen när stressen pockar på och behovet av lite egentid i form av härlig vinterlöpning är stort:) Hoppas hoppas hoppas!!!

  30. Tänk vad bra det vore med ett par skor anpassade för vinterlöpning, jag och min kompis Ulle har sprungit tillsammans i 1 år nu precis och senaste veckorna inser jag att det vore verkligen bra med ett par skor för vintersäsongen, hopps på tur 🍀/Susanne

  31. Vi bor ute på landet och det är inte givet att träna på gym så ofta som man kanske vill. Nu arbetas det hemifrån och man får vara lite uppfinningsrik när det kommer till träningen. I och för sig är det ju så mycket härligare att träna ute men det känns också lite osäkrare så här på vintern. Ett par riktiga , säkra skor är vad som behövs för att jag ska känna mig trygg med att ut och springa.när det är både isigt och mörkt. Dessa skulle bli perfekta på skogsvägarna och i skogen.

  32. Tänk att få snöra på sig dessa fina dubbskor vid familjens resa till Idre v10 och springa lite varvat med skidåkning.

  33. Jag skulle springa asfalt, grusväg och stigar! Har fått vända om och gå in igen ett par gånger nu när det varit isgata ute, den besvikelsen. Med de skorna är det bara att springa iväg med ett leende 😃

  34. Mest mil skulle dom här få springa i min vardag, när jag transportlöper till och från jobbet. Trist att ställa in dom turerna när isen lurar så förrädiskt i mörkret.

  35. Vilken fin tävling!
    Jag bor på landet i ett regnigt och lerigt Skåne och i naturen finner jag inspiration, ny, härlig energi. Mina nuvarande skor är gjorda av textil och inga dubbar. Så jag blir både blöt, kall och trillar oftast på rumpan. Nästa år vill jag spendera ännu mer tid i skogen då jag känner att jag behöver lugnet och inspirationen. Att Icebug dessutom gör veganska, hållbara och färgglada skor gör mig HELLYCKLIG! Det är inte ofta jag ser skor som passar mig på alla punkterna. Tack för det!
    Glad 4e advent!!!

  36. Hej!
    I dessa skor skulle jag kunna kliva rakt ut genom dörren, lufsa ner för trappan och bara låta benen gå! Oavsett om det blir på asfalt med förrädiska isfläckar, som det ofta blir här på västkusten, eller på hala rötter på barkbanan i kvartersskogen. Att slippa tveka i steget eller hålla tillbaka av rädsla för att halka hade varit underbart!

  37. Ååå drömmen! 😍Jag skulle vilja springa med mina skor över frostiga klippor på Smögen på Västkusten! Finns inget vackrare än kustlandskapet i vinterskrud ❄️🧊

  38. Åh jag vill kunna springa obehindrat på isiga pch snöiga gator pch stigar här i byn eller till och från jobbet 👌🏼 😍✊🏼

  39. Jag vill springa efter stigarna på Höga Kustens olika nationalparker. Mitt mål 2022 är att besöka så många nationalparker som möjligt – vore perfekt att kombinera det med löpning i Ice Bugs 😍

  40. För ett år sedan hittade jag äntligen ett sätt att gilla löpning på, nämligen att springa trail! Då vi springer över stock och sten så behövs ett par riktigt bra skor.

  41. Dessa skulle jag behöva nu när dottern äntligen flyttar hem efter 2 år i USA om jag ska kunna hänga på henne på några löprundor; kanske i Delsjöområdet, Fontin eller i Västra Röd?!
    Håller tummarna✊🏼

  42. Jag har ju precis hittat glädjen i att gå/springa till jobbet på morgonen (drygt 6 km).Eftersom det är snö och is mer än halva året här uppe i norr så hade det varit underbart med skor som fungerar på detta underlag. Jag jobbar som röntgensjuksköterska och vill inte gärna komma som patient till mitt jobb😉

  43. Bästa julklappen vore skor från Icebugs då jag bor i skogen dit sandbilen kommer sist. Jag försöker springa året runt men när det blir förmycket snö i skogen och inga skoterspår syns till så hamnar jag längs vägen. Hoppas starta det nya året med bästa greppet under fötterna.

  44. Så jag kan springa på fjället upp och ner till bla Nipfjället i Idre utan att halka på isiga vägar. Men de passar också väldigt bra till turerna med min Jack Russell Sixten. Önskar dig och fin familj en riktigt God Jul🌲❄️

  45. Å men dessa vill jag vinna!😍
    Jag behöver ett par nya då mina gamla har gjort sitt.
    Älskar att springa även på vintern, löpningen är balsam för min själ. Jag vill springa med skorna här hemma efter vägarna och i skogen, jag älskar verkligen min plats på jorden, tycker utan tvekan att vi bor på den vackraste platsen.😃
    Håller tummarna!✊🏻✊🏻

  46. Å dessa skulle vara perfekt att ha för att springa på Upplandsleden som går precis nedanför där vi bor! På Upplandsleden kan det vara väldigt varierande underlag och bitvis mycket kuperat. 🙂

  47. På promenad i tisdags morse halkade jag på en isfläck och bröt handleden! Operation i fredags och rehab är igång, mer blir det när gipset tas av – men jag kommer inte alls kunna träna som förut på flera månader…. För att ha något att se fram emot tänkte jag ta upp löpningen igen men törs jag det eller kommer jag vara skraj att halka igen?
    Jag har bestämt mig för att jag inte vill vara rädd utan vill stärka allt som går och ge mig ut för det är en härlig känsla att springa.
    (Har aldrig haft Icebugs, om jag vinner är timingen mer än klockren. Jag håller tummarna för mig själv, iaf den ena eftersom det gör förfärligt ont när jag rör på den andra ;))

  48. Jag missade skriva var jag vill springa: runt mina favoritsjöar, Råstasjön och Lötsjön. Älskar att följa årstiderna runt dem!

  49. Efter ett tufft år med skadat knä och dålig sömn pga småbarn är jag ÄNTLIGEN på gång med löpningen igen. Men eftersom jag bor i norra Sverige är nästan halva året vinter, så jag vågar mig knappt ut med risk att halka och skada knät igen. Nu hoppas jag på tur här, eftersom jag saknar motivationen att prioritera löpningen såpass att jag köper ett par, men skulle må SÅ mycket bättre om jag sprang.

    Önskar dig ett gott slut på året och håller tummarna för min löpning – och hälsas – skull!

  50. Längs Hågaån i Uppsala, utanför där jag bor. Det är fuktigt område och på bronsåldern gick Östersjön ända upp hit, vilket Kung Björns hög och andra fornminnen vittnar om.

  51. Det skulle vara fantastiskt att få ta dessa skor med på en runda längs älvkanten. Det är ett verkligen nåt speciellt med den rundan men på vintern håller jag mig därifrån på grund av det hala underlaget.

  52. Jag har alltid velat springa på vintern men inte riktigt vågat så för att få träning ute vintertid har jag hållit mig i skidspåret när det funnits snö. Men nu när snön som oftast lyser med sin frånvaro känns vinterlöpning mer o mer lockande så med ett par hållbara Icebugs ska jag våga mig ut!

Leave a Reply

Your email address will not be published.