Vinn ett kit kettlebells – 3e adventstävling 2021

Kettlebell Kings

3a advent..

..och en 3e vinstchansen vännen, nu om något du sett 10 övningar med nyligen – ett kit kettlebells från Kettlebell Kings. I flera år har jag ägt en enda 12-kiloskula och den har jag klarat mig bra med, men finns klart fördelar med ett par olika tunga. Att ha någon för sina starkare muskelgrupper och någon för dom mindre, sen är hemmagymmet komplett enligt mig.

Nu har jag blivit sponsrad med både en 18 kgs för tyngre svingar och underkroppsövningar, en på 14 kg för ”mellanstarka” muskler och två stycken 12 kilos för dubbelövningar eller ensidiga lättare. Och nu kan du alltså tävla om två egna kanonkulor av valfri vikt!

Kettlebell KingsVinn ett kit kettlebells från Kettlebell Kings

 1. Om inte redan – följ Kettlebell Kings och mig på Instagram.
 2. I en kommentar till det här inlägget (o.b.s. jag kan behöva godkänna den, så det är inget fel på funktionen) – berätta vad du skulle köra med dina kettlebells.
 3. Till och med midnatt torsdag 16 december kan du tävla om ett kit från Kettlebell Kings, sen utser jag en vinnare som kontaktas via mail.

Kettlebell Kings

Om Powder Coat Kettlebell från Kettlebell Kings

 • Gjorda av ett enda stycke gjutjärn. De flesta kettlebells har handtagen påsvetsade vilket gör att de går sönder lättare. Gjutning av ett enda metallstycke ger kettlebellen mer hållbarhet.
 • Pulverlackering ger en bra greppyta när dina händer svettas, håller också krita bättre än alla andra kettlebell-färgalternativ som matt eller e-coat.
 • Färgade band för att du lätt ska identifiera vikten, utan att ta upp eller rulla över din kettlebell.
 • Stämplade med exakt vikt.

Kettlebell KingsÖnska dig en riktigt mysig 3e advent (eventuell lite jobbig också? ;)). Bilder från i onsdags.

Vill även säga grattis till Ninni Johansson som är vinnaren i 2a adventstävlingen om vattentäta löpskor från Icebug. Enormt roligt viket drag det blev med så många tävlade och lika svårt att välja ut en enda vinnare, men som du ser – det finns nya chanser. Tack för alla tävlingsbidrag och lycka till om du deltar i dagens. Kram! /A

46 kommentarer
 1. Åh det vore drömmen att vinna en 18&14 kg. Jag har 12 sedan tidigare o tänkt jag klarar mig på den men nu är det läge växla upp.
  Jag följer självklart båda kontona redan och skulle köra ”Farmers Walk” o växla hand med kilona.

  Skulle vara en underbar julklapp att få vinna till sig själv efter jobbigt år med skilsmässa med 3 barn.

 2. Sen någon månad tillbaka har jag fått in en bra rutin med träning i vårt lilla hemmagym i källaren. För att fortsätta utvecklas och bli starkare skulle fler kettlebells vara toppen. Jag har liksom du endast en 12 kg kettlebell idag.

  1. Vilken fin tävling!
   Jag har också bara en 12 kilos KB hemma och skulle gärna ha tyngre för att ha möjligheten att variera min hemmaträning mer och då även kunna dela på kettlebellsen med mina barn som vill vara med och träna.
   Jag skulle köra sumosquats, snatches, KB burpees, marklyft och mkt mer, finns hur många övningar som helst att välja på 🙂

   1. Femtiosju år tog det innan jag upptäckte styrketräningens magiska värld! Jag tränar inte för att bli yngre utan för att bli äldre! Styrka, balans och uthållighet förpackat i ett klot! Allt man behöver!

  2. Jag skulle börja göra min rygg lite gladare och träna upp styrka i mage och rygg. Tips på ovningar kan jag sedan ”sno” av dig. Och va bra det skulle vara att ha ett gäng kettlebelt hemma till det.

   Glad Lucia

 3. Det skulle vara helt fantastiskt att få utöka kettlebell familjen i källaren. 😁 Jag drömmer tunga rackare för att kunna träna mer ben med kettlebell så en 18 kg och en 24 kg skulle vara helt fantastisk. Jag skulle köra sumosquat och enbensmarklyft. 🤩

 4. Älskar variationen i träningen som kettlebells ger mig, känna hur vikten tynger mina muskler och ger en härlig tyngd och utmaning.
  Har endast en 8kilos idag och skulle verkligen uppskatta en hård julklapp i år😊💪🌟🌲🎅

  1. Benböj, marklyft, sving, det går ju att träna det mesta med kettlebells! Har precis kommit igång med hemmaträning, så hoppas på vinst 😀

 5. Drömmen vore att vinna en 12-kg och en 18-kg kettlebell, skulle komplettera det lilla garagegym vi har här hemma och där hela familjen tränar!

 6. Drömmen vore att vinna en 12-kg och en 18-kg kettlebell, skulle komplettera det lilla garagegym vi har här hemma och där hela familjen tränar!

  Jag skulle köra kettlebellswimgar och även en rad olika benövningar så de orkar det maraton jag ska springa nästa år med mina systrar!

 7. Åh vilken underbar vinst. Skulle gärna vilja vinna 12 och 16 kg så har jag mina tonåringar 15,15,17 år bra start för att träna hemma då vi inte kan åka till gymmet.

  1. Vem vill inte ha ett par viktkulor och kunna träna kroppen,
   Kikar in på din insta som jag tycker är toppen,
   Kettlebellsövningar jag laddar ner spar,
   Det blir ett helkroppspass jag tar.
   Sen tränar jag så svetten lackar.
   Om grannen på dörren knackar
   och undrar om jag ett disco i huset öppnat
   Svarar Yes! De stänger först när jag tröttnat.
   Visar min kettlebell och säger jag vann två,
   Så om du vill kan komma in och hänga på.

 8. Detta hade varit perfekt då man som självstående mamma till en 2 åring inte längre kan komma iväg till gym eller gruppträning som förut utan det är hemmaträning som gäller. Har tränat hemma med kroppen som redskap men nu känns det som att lite vikt skulle vara roligt att variera med.

 9. Hoppas på att bli en vinnare till denna tävling. Kommer att ge den till vår lilla A som behöver träna för din scolios men klarar inte av att träna på gym pga sin autism. ❤️

 10. Om jag vinner ska jag köra ditt helkroppspass som du nyss la regelbundet. Skulle behöva uppgradera mina kettlebells till några med mera vikt!
  Hoppas på tur!

 11. Dom vore en perfekt julklapp till min svärdotter. Pga covid-19 jobbar hon hemifrån och dom vore ett bra komplement till hennes hemmaträning. Hoppas på vinst

  1. Om jag blev den lyckliga vinnaren hade min träning hemma kunnat utvecklas betydligt. Mina favoritövningar marklyft och rodd i asymmetri skulle kittla musklerna och mitt sinne. Bara tanken får mig att le. Träningen tillsammans med mitt barnbarn hade kryddats (fler stunder ihop och mer skratt). Love it!

 12. Svingar och enhandsroddar är två favoritövningar. Men med kettlebells är övningarna oändliga. Ett perfekt litet hemmagym 💪🏻⭐️

 13. Nu ska vi bli ännu starkare, blev inspirerad av ditt pass i veckan med dubbla kettlebells har en 12 kg innan och skulle gärna komplettera med en till alt en 14 kg för lite extra tyngd när jag tränar med en 14 kg.
  Tack för att du inspirerar till rolig och effektiv träning på hemmaplan.

 14. Vilken chans jag ser, sitter här och ler.
  Självklart ska jag min lycka pröva, för såna där kan jag behöva.
  Löpning är min stora passion att dyrka, men då krävs en massa styrka.
  Svårt att få tiden att räcka, men de där skulle problemet släcka.
  Jag tävlar om dina kettlebells såklart, så träningen får en extra fart.

  Trevlig tredje advent

 15. Jag skulle så gärna vilja vinna ett kitt kettlebells då jag försöker få med mig några kollegor på jobbet att träna tillsammans på lunchen en dag i veckan. Har i nuläget endast 12kg kettlebells och om jag hade haft fler varianter hade jag kunnat sätta ihop roligare pass med fler olika övningar till dem!

 16. Hej! Jag skulle gärna komplettera min träning med kettelbells. Har nyss börjat träna med hantlar för att försöka stärka överkroppen också eftersom jag främst bara tränat benen med promenader och jogging. Jag brukar följa dig för att få tips hur jag ska träna med mina nya hantlar, så jag skulle göra detsamma med kettelbells om jag vann dem. Jag tycker att du lägger ut så bra videos och instruktionsbilder.

 17. Jag skulle bli så glad om jag vann!
  Jag skulle kunna köra dubbelsängar, goblet squats och snatch!
  Hemma dessutom!
  👌🏻⭐⭐🙏🏻♥️

 18. Skulle så gärna vilja vinna kettlebells från Kettlebell Kings! Det skulle vara ett perfekt komplement till mitt hemmagym. Övningar jag skulle köra är bl.a. gorillarodd, svingar och utfallsgång.
  Självklart följer jag dig och Kettlebell Kings!

 19. Vilken bra tävling! Jag köpte en 20 kg-klump som visade sig vara för tung för många favoritövningar, så jag drömmer om en 16 kg-kula. Skulle då utan att riskera ryggen köra svingar, tyngre squats och utmana mig i enarmsroddar. Har också fått sällskap i hemmagymet av min tonårsdotter💪, och hon önskar en 8- eller 10 kg-kula.

 20. Vilken drömvinst! Precis vad jag behöver. Om jag vinner skulle jag köra thrusters, goblet squats, bulgarian splits och massor av andra övning. Jag skulle definitivt prova ditt program med 10 övningar för att få en bra genomkörare av hela kroppen!

 21. Å den här vinsten behöver jag, tränat på gym innan minst tre gånger i veckan. Men efter att jag fick ett krampanfall vill/vågar jag inte gå dit 👊🏻
  Med denna vinst har jag all möjlighet att träna hela kroppen hemma 😃

 22. Jag har precis upptäckt övningen Turkish get-up (en av de bästa helkroppsövningar som finns) och jag längtar efter att få prova den övningen med en riktig kettlebell.

 23. Vältränade armar är så snyggt! Och trots att jag vet att styrketräning bara blir viktigare ju äldre man blir har jag ändå svårt att motivera mig att bara göra det. Med kettlebellls hemma har man inga ursäkter 😀

 24. Det skulle bli en perfekt julklapp till mig och min pappa. Den ena skulle jag ge till min pappa som inte vågar gå till gymmet pga pandemin men som kämpar på med träningen hemma men utan vikter.

  Med den andra skulle jag köra enarmsrodd för att stärka upp kroppen efter för mycket stillasittande på hemmakontoret.

 25. Gorilla-rodd drömmer jag om! Vill bli mer bålstabil och överkroppsstark efter graviditet, och känna mig sådär riktigt stark och stabil igen.

 26. Om jag skulle vinna en 6 och en 16 kg kb skulle jag komplettera min 8 och 12 kgs kb jag redan har helt perfekt. Jag födde mitt tredje barn för tre veckor sen så skulle börja lite försiktigt med 6an o köra enarmsroddar, turkish g.u., olika pressar och balansövningar typ ”draken”:-) Därefter successivt öka upp o bli starkare än nånsin med min nya 16 kilos!:-)

 27. Men wow! Skulle behöva några tyngre än min på 8 kg för lite tyngre benövningar. Squats, marklyft och även swingar. 🏋🏼‍♀️

 28. Med tre barn, inklusive en ettåring, att ta hand om och dessutom ny på jobbet inser jag att det är hemmaträningens tid för mig! Ambitionerna kan helt enkelt inte vara skyhöga nu, mitt mål är att knipa åtminstone en kvart om dagen till träning . Det vore sååå välkommet med ett tillskott till den lilla utrustning som finns hemma!

 29. Mannen håller just nu på och fixar i ordning garaget. Han och dottern ska svinga golfklubbor där i vinter. Själv svingar jag mycket hellre kettlebells! 🖤
  Idag har jag bara ett par lätta hantlar men jag växlar väldigt gärna upp. Och jag bjuder in mina tre löparkompisar till fyspasset – det skulle göra oss starkare och redo för vinterns löpning 🏃🏽‍♀️

 30. Frågan blir snare, vad kommer du inte göra med dina kettlebells? För hey, här kommer de att lyftas uppåt, nedåt, svingas, roteras! Det finns inga begränsningar med hur funktionella KB är i hemmaträning. Och skulle fantastin eller motivationen tryta är det bara att inspireras hos dig Anna. Wow så mycket du delar med dig! ⭐💜

 31. Hej Anna!

  Älskar kettlebells!
  Jag skulle ffa öva på Turkish get Up, windmill och goodmornings med kloten ☺️🤩🙌🤞🤗

  Vänliga hälsningar
  Maria Mark Skoog

 32. Jag kommer träna upp min bål efter graviditet. Känner mig svag och får lätt ont i ryggen. Efter första graviditeten körde jag många pass med kettlebells, men efter andra kom Corona = inga gym. Tyvärr inga kettlebells hemma. Och nu när jag är tillbaka i arbetet så har inte gymmet några heller. Ett så smidigt träningsredskap.

 33. Jättesvårt att välja en övning som jag vill göra med kettlebell, men väljer enbens marklyft.

  Om jag får välja ett verktyg att träna med så skulle det vara kettlebellen, alla dagar i veckan!

 34. Åh vilken härlig tävling!
  Om jag vann skulle jag köra ett helt cirkelpass med kettlebellsen. Allt från axeldrag, till thrusters och draken.

 35. Oj, den var svår för det finns en hel sjö av övningar. Men turkish get-ups är en av mina favoriter. Detta dels för att man kan anpassa övningsvikten till sig själv och om det är till uppvärmning eller senare in i passet. Men jag gillar dem även för att man får jobba med hela kroppen 🙂

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras