Löpskotest: HOKA Kawana ”balans i komfort och spänst”

”Snabbt innan snön..”

..tänkte jag och drog på mina nya HOKA Kawana i tisdags morse. Jag hade sparat dom inför en tillräckligt fin dag, ”torra elljusspår för att gegga ner snyggingarna”. Härligt somriga pasteller ju.. men var väldigt sugen att provspringa dom, så även om värmen tagit ett steg tillbaka här i stan gav jag mig ut. För det ÄR verkligen något speciellt att inviga löpskor tycker jag, håller du med? Att notera skillnad i studs vid frånskjut och landning mot sina gamla dojor, rymd för tårna, känsla vid fart v.s. lugn jogg.

”Kawana har fått sitt namn från Sunshine Coasts berömda strandsemester och fortsätter att tänja på gränserna för HOKA-skum och geometrier. Genom att bryta formen med ett livligt nytt skum som ger rejäl återhämtning utan att packa ihop, ger denna lättillgängliga tränare en otroligt välbalanserad åktur.”

En lugn jogg var tanken, som vanligt lite mosig efter måndagen i crossfitboxen där jag får testa nya saker och extra sporre att köra hårt, men nästan omöjligt. HOKA Kawana har en sula som ”skriker” efter att få gasa och ger samtidigt mjuk landning mellan stegen. Dessutom skönt med en luftig ovanskikt, vilket jag tänker kan behövas framöver.

”Balans i komfort och spänst.”

HOKA Kawana

  • Nytt, livligt CMEVA mellansulaskum
  • Förlängt häldrag
  • Konstruerat återvunnet jacquardnät, durabrasion gummi och helt vegan
  • Vikt: 236 g
  • Drop: häl till tå 5 mm
  • Pris: ca 1900 kr

Mer info om HOKA Kawana och shop hittar du här!

Ja du ser nog på min min vad jag tycker över lag? Sköna, roliga och visst andas färgerna sommar? Snygga och kommer garanterat följa med mig på semesterresorna framöver… /A

Gillar du att läsa om HOKA Kawana rekommendera jag även:

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.