Veckans wod: EMOM 20 min med 2 hantlar och 1 box

EMOM

Ett 20-minuterspass serverat till en dag du är full av energi, men har desto mindre tid.

EMOM 20 min, d.v.s. ”Every Minute One Minute” där du bara behöver 2 hantlar, 1 box, 1 pannben.. och vid start av varje ny minut under 20 minuter gör du så många reps du hinner av övningarna nedan. Och får du inte upp filmklippet i blogginlägget hittar du det även här på Instagram.

https://www.instagram.com/p/Ccnxo-COWmb/

Veckans wod: EMOM 20 min med 2 hantlar och 1 box

➤ devils press (2 hantlar)
➤ box step over (2 hantlar)
➤ one arm push-press (1 hantel
➤ burpees
➤ vila

Hur? Upprepa 4 varv = 20 minuters helkroppskrut och endorfinrus.

Efter påskens lugnare träning var jag enormt laddad för nytt ös som denna EMOM i torsdags förra veckan, kul vara tillbaka i boxen. Älskar mina lugna och inkännande pass där lust och dagsform får bestämma, men ibland är det jädrans najs att låta någon annan bestämma upplägg och ta i allt jag har.

Tack coach Olivia vännerna runtomkring på Fit4Life Crossfit och ha så kul om du som läser provar! /A

Gillar du denna EMOM rekommenderar jag även:

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras