10 Instagramprofiler som ger dig inspiration till löpning


Nej.

Det ÄR inte alla dagar jag har sprudlande inspiration till löpning, fullt mänskligt, men 99% av gångerna kommer den. Bara genom att gå ut med kravlösa tankar på ”äsch en lätt jogg bara”, möta dagen och successivt farten på stegen brukar vända mig. Dessutom får jag enormt mycket inspiration till löpning och annat av flera Instagramprofiler jag följer, som jag skrev om i ett inlägg igår och vill tipsa dig som missat i bloggen.

Här hittar du 10 följtips på Instagram när du vill ha inspiration till din löpning. O.B.S. Utan vikt vid numreringen, alla ger värde på olika sätt:

10 Instagramprofiler som ger dig inspiration till löpning

⭐︎ 1. Elmina Saksi / @elminasaksi – ASICS FrontRunner med lika lång erfarenhet som elitlöpare som stor generositet med sin kunskap. Här får du massor av löpglädje, styrkeövningar för löpare och lopppepp.

⭐︎ 2. Stefan Bjerkegren / @stefan.bjerkegren – löpare och PT med stort fokus på just löpning. Stefan bjussar dig bl.a. på massor av bra styrkeövningar för stark och skadefri löpning.

⭐︎ 3. Sanna Hed / @runsannarun – Holistic Health Manager och löpare med lång erfarenhet. Sanna är en jordnära och ärlig fröjd att följa med mest personliga- och samtidigt som allmänt träffsäkra inlägg.

⭐︎ 4. Anders Szalkai / @szacke42195 – elitlöpare, coach bl.a. @tsmrunning och chefredaktör på Runners World. Anders bjuder dig på en inblick i sin egen- och träning av massor av andra passionerade löpning.

⭐︎ 5. Petra Månstrröm / @maratonpetra – löpcoach, PT och kanske främst känd för sin grymma podd – maratonpodden. Personlig härlig med många tips och tänkvärdheter.

⭐︎ 6. Niklas Holmberg / @niklas.holmbergs – PT och löpcoach som både ger dig smarta styrkeövningar, kosttips och mentalt stärkande tankar inför livets lopp.

⭐︎ 7. Sara Wiss / @sara.wiss – PT och elitidrottare i friidrott som ger en positiv vibe och inspirerar till korta, tuffa intervaller + bra övningar som hjälper till.

⭐︎ 8. Josefine Swarm / @josefineswarm – löpcoach med lång erfarenhet att springa. Varmt, varierat flöde med löpning som en röd tråd. Här får du både mentalt- och rent praktiska tips med bl.a. löpskolningsövningar.

⭐︎ 9. Sprinsnyggtpodden / @springsnyggtpodden – elitlöparen Jesus och ”ambitiöse nybörjaren” Manne djupdyker i löpning och sprider vidare sin passion till dig.

⭐︎ 10. Helena Bjalkemo / @helenabjalkemo – dedikerad elitlöpare som tar sig an tuffa pass och lopp med ett (ofta) smittande smajl. Ödmjuk, stark, inspirerande..

…TACK till er för alla goda råd, löpsug och äventyr. Och jag skulle kunna göra listan sååå mycket längre, men håller mig till 10 nu och låter dig fylla på med fler i en kommentar. Vem inspirerar dig till löpning? Skriv gärna och tack till dig med som hänger med mig! ♥/A

inspiration till löpning

Fler lästips för inspiration till löpning:

2 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras