Ruskigt bra ryggpass med TRX, gummiband och räcke – 7 övningar

Hänga här..

..för ett riktigt bra ryggpass, inte fel. Åtminstone i förrgår innan värmen small till på allvar i Stockholm Igår hade jag inte velat träna där mitt i stekheta solen, då flydde jag den för en lufs i skogen istället, men i onsdags morgon var perfekt. Lagom temperatur i luften och ändå skön sol, nice. Ändå hade jag redan innan ställt in mig på att “kanske inte kommer orka lika mycket i värmen…”, men det blev ett förvånansvärt bra ryggpass. Typiskt dumt att gå och inbilla sig saker i förväg när det kan vara precis tvärtom. Jag klarade t.o.m. MER än mina senaste pass inomhus, men såklart även mer sömn, mindre stress m.m. nu på semestern spelar in också.

Hursomhelst. Flera har frågat hur min egen träning ser ut, därför filmade jag ett exempel med en TRX, ett gummiband, ett räcke. Sno och personifiera gärna!

Får du inte upp klippet här i bloggen hittar du det här på Instagram.

https://www.instagram.com/p/CgQ3DN9DnaM/

Ruskigt bra ryggpass med TRX, gummiband och räcke – 7 övningar

➤ 1. Uppvärmning: shoulder rotation + band pull apart
➤ 2. Pull ups (alt. med gummiband)
➤ 3. + nice stretch
➤ 4. One arm TRX row + rotation
➤ 5. High TRX row + reverse flyes
➤ 6. Triceps push ups
➤ 7. 3 leg dog + straight/diagonal abs strength

▪️Hur? Jag körde 4 x 5-12 reps av varje övning och sida, vissa i superset med varandra (2 + 3, 6 + 7).

▪️Tanke? Jag startar ofta mina pass med uppmjukade rörlighet/aktivering av viktiga delar, sen det jag tycker är utmanande/vill bli bättre på (här pull ups) och ”ren core” mot slutet så den är pigg hela passet ut.

▪️Varför?Back in town, back training” del 2. Jo, seriöst är rygg, axlar, core, grepp.. något jag prioriterar högt att stärka och därför gärna väljer. För hållning och hållbarhet inför skärmjobb och ett allmänt fint jävla liv.. ♥️

..och ofta klipper jag ihop pass utifrån era önskemål eller min tanke om ditt behov, men såhär ser ett typsikt ”transporterbart”, bra ryggpass ut i min träningsvärld. En liten IRL-inblick till dig, puss och hej! /A

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras

Anna Jonasson - Trend o träning