Expresspass till dig med 15 minuter och 2 hantlar

Till dig med 15 minuter och 2 hantlar..

..vill jag ge en fun FINAL på din träning eller att köra som ett enskilt expresspass. Ibland har man ju minimalt med tid, men ändå fullt av energi och träningssug. Eller saknar det? I båda fall är det här typsik träning där du knappt hinner känna efter om det är jobbigt eftersom du underhåller hjärnan med att räkna, samtidigt som hela kroppen får en energigivande genomkörare.

Upplägg:

Sätt en tajmer på 15 minuter och kör så många varv du hinner med vila om/där du behöver. Går såklart att ändra, både tidsintervall och övningar. Får du inte upp filmen i bloggen hittar du den här på Instagram.

Expresspass till dig med 15 minuter och 2 hantlar

➤ 8 dead lift
➤ 6 hang power clean
➤ 4 push press

Enkelt (i teorin), med stor utdelning fysiskt (tidseffektiv helkroppsfys) och mentalt i form av jävlaranamma. Och tycker du det jag gör verkar tråkigt kan du alltid snegla på vännerna bakom och kriga burpees istället.. 😉

En något modifierad del av den wod vi körde på F4L Crossfit i torsdags förra veckan, kanske något för dig denna? Inte rätt upplägg om du är ute efter maxstyrka, men du vågar ändå lassa på hyfsat tunga vikter eftersom det är så få repetitioner och att du kan ta hjälp av hela kroppen. Typsikt bra uthållighetsstyrka och en skön mental omstart, kram! /A

Fler förslag på expresspass när din tid är knapp:

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras

Anna Jonasson - Trend o träning