Blixtsnabb browniebar – din krämiga mellanmålsdröm

Du är sugen på brownie, men saknar tid, ork och ”borde äta ett mellanmål jag står mig på”..

..gör en blixtsnabb browniebar! Precis som det låter, typ som en krämig, chokladig brownie, men med samma innehåll som en bar. Eftersom det ÄR en bar, haha, men med den stora skillnaden att du smält den i micron några sekunder. Låter kanske inte så märkvärdigt – eller ser så gott ut på bilden – men det blir verkligen smarrigt.

Inför Tjejmilen förra helgen hade jag laddat med gröt, men behövde något mer innan starten kl 13. En större lunch vågade jag inte äta med risk att magen skulle bli orolig, så ”något lättare och sött till den lilla koffeinkicken kaffe vore gott..” 

browniebar

Då kom jag på baren som alla deltagare vid loppet fått i sin goodibag. Den var perfekt som ett lättare mellanmål  innan jag och syrran promenerade mot Gärdet. Kräver knappast något ”recept”, men är hellre övertydlig och förklarar för dig som blir sugen på att prova.

Blixtsnabb browniebar – din krämiga mellanmålsdröm

Du behöver:

  • 1 chokladbar av valfri sort

Gör så här:

  1. Lägg din bar utan papper/plats på ett fat.
  2. Micra ca 30 sekunder på full effekt.
  3. Ät med sked, yum!

Läckra, chokladsugsstillande mellanmål behöver inte vara komplicerade, kram! /A

Gillar du browniebar rekommenderar jag även:

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras

Anna Jonasson - Trend o träning