”You go, I go” – kul 30 minuters team wod med din vän

30-minuterspass

”YOU go, I go!?”

O yes. Få upplägg är lika roliga som en team wod om du frågar mig, här ett 30-minuterspass. Wodar där man hjälps åt med krafter, pepp, frust, garv.. genom hela passet. Här ser du mig i team med coola Amanda förra veckan. Kanske något du vill prova med en vän under veckan?

Upplägg: 30 minuters team wod

Under 30 minuter: kör 5 minuter per övning där ni turas om för att fånga så många reps ni hinner av varje. Lös av varandra efter plan/behov. Byt ut övningarna mot andra om ni inte kan/vill göra samma som oss.

Får du inte upp filmen i bloggen hittar du den även här på Instagram.

”You go, I go” – kul 30 minuters team wod med din vän

➤ Burpees
➤ Single arm DB hang clean and jerk
➤ Wall ball lunges
➤ Single arm DB hang power snatch
➤ Sit-ups with ball
➤ Row

Varmt rekommenderat pass som sagt. Delad träningsglädje ÄR dubbel.. och visst, jag behöver mina inkännande lugnare solopass också, men i boxen är fortfarande min kulträning, speciellt när det är dags för en team wod. Älskar att inspireras av andra, kram! /A

Om 30-minuterspass passar dig rekommenderar jag även:

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.