Häng med oss på längdskidläger, 6-8 januari

längdskidläger

Ser du fram emot längdskidåkning lika mycket som mig? Kanske redan är igång?

Få träningsformer är så kompletta som längdskidåkning tycker jag. Dels själva träningen, både skonsam, ökar styrkan i hela både under- och överkropp, plus konditionen. Sen har vi det du ser bakom mig: ofta fjäll eller åtminstone frisk luft och natur. Dessutom på snö, vilket i sig funkar som ljusterapi i vintermörkret.

Lätt att bli glad och det är jag även att få inleda mitt 2023 med ett längdskidläger i Engelbrektsloppets spår – OCH kanske ihop med dig? Tänk vad kul! Om du missat reklamen på SportHälsas startsida vill jag påminna dig här i bloggen också, för det är ett riktigt bra pris på och en kanonstart på året.

Längdskidläger med coach och helpension, 6-8 januari

  • Ingår: En komplett weekend med helpension, spårkort, skidcoaching, träningspass i Engelbrektsloppets spår, valla clinic av kunnig personal från Skistart och chans att prova utrustning vid deras produkttest
  • Datum: fredag till söndag, 6-8 januari 2023
  • Ort: Norberg
  • Pris: 4500 kr inkl. helpension på Fagersta Brukshotell (5200 kr för enkelrum)
  • Anmälan: Skicka ditt fullständiga namn, mailadress, telefonnummer och kort om din erfarenhet av längdskidåkning till: [email protected]
  • Betalning: bankgironummerr 5023-6637

Läs mer om lägret här.

Bilder från förra säsongen, just nu är det lite för lite snö på fjället för att dra spår där. Och här på sjön är det isigt under ett lätt, fint täcke.

Jag är uppväxt med längdskidåkning och hade min pappa och en annan man i byn som tränare. Dom är duktiga, men det har förmodligen hänt endel under åren och det blir häftigt att får tekniktips av en f.d. elitåkare. Ofta är det ju små justeringar som gör stor skillnad, dessutom ser jag fram emot att träna i grupp. Ja, även helpension på hotell med mat och fluffig säng..  lyxigt. Hoppas vi ses! /A

Fler lästips för din längdskidåkning:

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras

Anna Jonasson - Trend o träning