Skön mjukstart av din kropp – ”medan-kaffet-kokar-yoga”

mjukstart

Stel av säsongens 1a skidåkning smög jag igång min söndag med yoga förra helgen.

Kort mjukstart ”medan.kaffet-kokar” med extra omtanke om höften, alltid lika central på kroppen, liksom skidåkning och mycket annat du gör i livet. Och en bra start, både på dagen och med yoga. Att börja fokusera på dom rent fysiska fördelarna, för att lägre fram notera det mentala.

Själv började jag yoga för en herrans massa år sen. Först som ”bra rörlighetsträning i komplement till min löpning och styrketräning”, för att något år senare utbilda mig till yogainstruktör och idag – riktigt lääängta efter att andas och sträcka ut. Ändå betydligt lättare på gruppträning än egen hand tycker jag, men ibland händer det. Som här.

Får du inte upp klippet i bloggen hittar du det på min Instagram.

Skön mjukstart av din höft – ”medan-kaffet-kokar-yoga”

  1. Barnen med latssträck
  2. Fyrfota armsträck + axelstretch
  3. Hunden med hältramp
  4. Höft- + lårstretch
  5. Höft- + axel- och bröstöppnare
  6. Djupt-, dynamiskt sidoutfall
  7. Rockstar
  8. Dynamisk kobra
  9. Landa i barnet
  10. Namaste! ♥

Hur? Håll varje position i 3-5 djupa andetag och/eller jobba 3 gånger åt varje håll. Du kan även byta ut positionerna mot det du känner att du behöver just för stunden.

mjukstart

Med det önskar jag dig en riktigt skön helg, kram! /A

Mer för en välgörande mjukstart:

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.