3 yogaövningar som ökar din corestyrka

yogaövningar

Det finns många goda skäl att yoga!

Oavsett om du vill varva ner, mjuka upp, djupandas, öka din styrka.. finns det passande former och yogaövningar. Jag var själv skeptisk till att yoga skulle ”vara något för mig” en gång i tiden, men testade med tanke på dom fysiska fördelarna. Sen var jag fast. Och för varje gång fick jag fler och fler positiva inre effekter. Stunden på mattan blev även en chans att koppla bort stress och andas hela vägen ner i magen.

Det finns inga rätt eller fel och oavsett syfte kommer dina yogaövningar ge både och – mentala som fysiska fördelar. Vill du landa lite och samtidigt träna magen och dom inre coremusklerna i kombo med rörlighet? Här visar jag dig 3 fina yogaövningar.

Får du inte upp filmen i bloggen hittar du den även här på Instagram.

3 yogaövningar som ökar din corestyrka och rörlighet

  1. Trebent hund med rakt- + diagonalt knäindrag
  2. Sidoplanka med dynamisk stjärna
  3. Båten till plogen

Hur? Gör ex. 3-10 repetitioner per övning och sida i takt med djupa andetag hela vägen ner i magen. Vila 30 sekunder i valfri yogapose, upprepa allt 3 varv. Namaste! /A

Gillar du yogaövningar rekommenderar jag även:

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.