Black dead ball workout – gratis fys med tung boll

dead ball workout

Black Friday fys med ”död boll”?

Ja, mitt erbjudande till dig är att ljusa upp den svarta fredagen med en dead ball workout – helt gratis och förmodligen bästa gåvan till dig själv: hälsa och kraft inför livet. Och du kan använda vilken boll eller pryl som helst, men gärna av tyngre slaget om för att bygga styrka och drämma av dig det som ska bort.

Det fina med en så kallad dead ball som denna är att du både kan öka din kondition, styrka, ger t.ex. grym coreträning tack vare sin instabila form explosivitet och jävlaranamma. Den väger ju betydligt mer än en vanlig fotboll eller liknande och studsar inte iväg så mycket. Slänger du en dead ball i väggen stannar den där den landar. Lite otympligare att greppa än t.ex. en kettlebell, med ger därmed även bra träning för liknande sysslor i din vardag. Bära barn, lådor, kasta bort stenar från åkern.. hmm.

Slutsnackat. Här visar jag dig en dead ball workout där hela kroppen får en välgörande omgång, lysande glöd inifrån och ut i svarta fredagsmörkret. Typ. Hitta en dead ball, dynamaxboll, medicinboll, sandsäck eller liknande pryl som väger ca ¼ – ½ din kroppsvikt och följ mig!

Får du inte upp filmen i bloggen hittar du den här på Instagram.

Black dead ball workout – svart fredagsfys med tung boll

1. Dead Ball Slams

2. Dead ball backward lunges

3. One leg deadlift

4. Dead ball squats

5. Ball push-ups

6. Ball sit-ups

Hur? Hitta en dead ball, dynamaxboll, medicinboll, sandsäck eller liknande pryl som väger ca ¼ – 2/3 av din kroppsvikt och gör ex. 10 reps/övning och sida direkt efter varandra. Vila 1 minut, upprepa 3 varv.

Film från mitt onsdagspass , härlig känsla att drämma tunga bollar och ja, klippa film till dig är också kul tycker jag. Plocka gärna med dig, personifiera och prova, kram och hoppas du får en lysande helg! /A

Gillar du denna dead ball workout rekommenderar jag även:

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.