Snabb hemmaträning med kettlebell – ca 30 minuters kattlebellpass

Mjukt eller hårt? Vid ett kattlebellpass får du båda.

Snabb hemmaträning jag körde igår i min lille killes sällskap, som 97% önskade se när jag frågade i min story på Instagram. Och jo, ”kattlebell” eftersom mina katter är högst närvarande både när jag tränar hemma och extra i tankarna där igår. Allt du behöver för att prova upplägget är hursomhelst 1 kettlebell + 1 miniband (+ bonus om fyrbent sällskap).

Får du inte upp klippet med snabb hemmaträning i bloggen hittar du det här på Instagram.

Snabb hemmaträning med kettlebell på ca 30 minuter

1. Rumpaktivering: sido- + bakåtsteg med miniband, 3 x 1
2. Utfallsgång med KB, 3 x 20 steg i superset med..
3. Draken med KB, 3 x 10/sida
4. Dragon squat med KB, 3 x 10/sida
5. Step-up med KB, 2 x 10/ben
6. Höftlyft med KB, 2 x 10

Jag blir alltid så nervös och rastlös med stora känslor i omlopp, igår morse inför operation av min lille killes höftkula. En annan kula (KB) lugnade nerverna samtidigt som jag både fick vara nära Bobbo, rasta kroppen, hinna jobba lite och äta frukost innan taxin kom.

kattlebellpass

Snabb hemmaträning som sagt, kanske svårt att se, men sno idéer och personifiera om du vill. Viktigast av allt ändå: TACK för alla omtänksamma meddelanden och telefonsamtal, nu är Bobbo hemma igen och allt har gått bra! ♥/A

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.