ON / OFF – 15 minuters cardiopass med din hantel och höjd

Har du en kvart, en hantel och en höjd?

Då passar detta 15 minuters cardiopass perfekt. Kanske som en flåsig fun endorfinal på ditt nästa pass? Eller ett kort expresspass när agendan är full? Du behöver som sagt bara 1 kvart, 1 hantel och 1 box (alternativt annan höjd att hoppa upp på).

▪️Hur? Sätt en timer på 15 minuter och jobba 2 minuter, vila 1 minut. Visar dig:

Får du inte upp filmen i bloggen hittar du den här på Instagram.

ON / OFF – 15 minuters cardiopass med din hantel och höjd

🔥 ON

• 12 dumbbell snatch
• 10 boxjump
• max antal burpees tiden ut tills 2 minuter gått

❌ OFF

• vila 1 minut

..x 5 varv.

Mentalt fint att vila tankarna på räkning, samtidigt som du framför allt tränar explosivitet och uthållighet. Och sällskap är lyx, men på egen hand funkar också. Ger ännu starkare pannben och (uppenbarligen;) självnöjdhet.

cardiopass

Det är sommarschema boxen med coachfritt på lunchen måndags, men vi körde ändå. Klockan är bra hjälp ibland, medan jag skippar den helt andra pass och idag: helvila. On å off.. önskar dig en skön helg! ❤︎/A

Gillar du detta cardiopass rekommenderar jag även:

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.