Snabbt ska det gå när alla hungriga magar kommit hem. Jag brukar försöka ha färdiga kycklingfiléer i frysen att plocka fram och varor som håller länge i kylen. Som ingredienserna i gårdagens middag: vakumpackad tortillini med ricottaost/spenat, permasanost, bacon och matlagningsgrädde. Då är det bara att tina kycklingen, steka bacon i bitar, koka och hälla i pastan och blanda ihop allt med en skvätt matladningsgrädde (kan uteslutas). Krydda med peppar, örtsalt och strö på permasan. Klart!
Ingen dietmat det här men gott. Och snabblagat. Alternativet är att servera tortillinin vid sidan av för den som vill ha så kan kolhydratsundvikaren äta kyckling/bacon-blandningen ihop med sallad som en ceasarsallad. Men efter eller inför ett hårdare träningspass är kolisar inte helt fel. Eller bara för att fira att det är torsdag.
Oh, gott det lät!
Anna, du skulle kunna ha ett träningsläger ”a´la Skipper”. Bra mat, träning och massa inspiration/motivation. Jag & min vovve, vi köper in oss direkt, hahaha <3
Kram kram
Så himla gott det ser ut!!!!!!!!! smart att frysa in redan tillagad kyckling också.
MUMS, det måste jag prova….jättegott 😉
Nu har mitt proteinpulver kommit. Gourmet pro double chocolate. Ska testa i kväll som kräm 😉
Grym blogg du har Anna! Utifrån din träningsmängd och intensitet behöver du kolhydrater också, inte bara sallader;-)
Såg riktigt gott ut!!! Och enkelt. Tack för tipset! 🙂
Åh, vilken gourmetmiddag 🙂 Gud så gott det såg ut att vara.
Älskar samtliga ingredienser du nämnt!! Fy satan vad gott!!!