Fiskpudding – LCHF-recept

fiskpudding - Fiskpudding - LCHF-recept

Fisk är godis! Speciellt i form av pudding. Av en överbliven röding från frysen + lite lax, ägg, vispgrädde och broccoli trollade jag ihop en smarrig variant till middag igår. Som vanligt följde jag inget recept men ungefär så här.

Ingredienser:

  • ca 500 g fisk (jag hade ca 800 g tillredd röding och 200 g lax (rå)
  • 6 ägg
  • 2 dl grädde
  • broccoli
  • dill, salt & peppar

Gör så här:

  1. Smörj en ugnssäker form och sätt ugnen på 225-250°.
  2. Lägg i tunna skivor av den eventuella råa fisken och sen på den tillredda fisken och broccoli runt.
  3. Blanda ihop ägg, grädde och kryddor och häll över fisken.
  4. Grädda i mitten av ugnen i ca 20-30 minuter. Kika så att den ev. råa fisken är klar.

fiskpudding_sallad - Fiskpudding - LCHF-recept

Mumsade framför TVn utan små armar och munnar som vill ”shaka”. På gott och ont ♥

4 Kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.