Catwoman i Speedo

Det här inlägget är förinställt eftersom jag i skrivande stund förmodligen nervöst försöker samla ihop barn och prylar inför bilfärden mot Vansbro. Starten går 11.45 för mig under Crafts namn (startnr 2283), och vi måste vara i tid för att hämta ut nummerlappen och så att jag hinner korva på mig denna sexiga Speedo-dräkt. Den kom fram i sista stund, sitter som en smäck och kommer hålla största delenav kroppen varm. Är ändå orolig för mina frusna lemmar (frös ju i uppvärmd bassäng) i det kalla, strömma, mörka vatten samt plask från medtävlare. Men alla säger att man ”domnar bort” efter en stund och att Vansbrosimningen är lättast att genomföra av alla klassikergrenar. Det SKA gå, om jag så tvingas klamra mig fast som en istapp efter en bättre fisk.

Känner mig som en (något plattbröstad och putmagad) Catwoman i den tajta dräkten. Ett par öron på badmössan så. Våtdräkten känns annars tjock och trygg och i det soliga varma vädret kommer jag hålla mig varm till start. Förhoppningsvis ska den även ge lite flythjälp och, som sagt – skydd mot det ca 16°-iga vattnet.

Snälla Speedo – give me SPEED! Mot Vansbrrrrro.

1 kommentar

    Berätta vad du tycker

    Din e-postadress kommer inte publiceras