Håll dig varm under i Kari Traa – dagens fjällstass

En dagens outfit var inte igår.

Men idag. Jag fick hem så fina produkttest från Kari Traa precis innan vår resa hit till Jorm, ett solgult underställ och en mysig fleecejacka som håller en varm under annat. Plagg som använts flitigt den här veckan, kanske inte som på bilderna här (enbart tagna för att visa dig dem i fint ljus), men med jacka och täckbrallor över.

”Sportswear for girls – by girls”

Jag gillar Kari Traa´s stil. Retrokänsla, feminin och tuff. Som du kanske minns var jag på pressvisningen för märkets vår/sommarkollektion förra året. Lite av det har jag på mig här.

Håll dig varm under i Kari Traa – dagens fjällstass

Røthe Midlayer – en isolerande fleecejacka med praktiska fickor och snygga detaljer. Finns i flera olika färger och kostar ca 799 kr.

Humlesnurr Pants i ull är ett superlätt och skönt underställ. Jag gillar även färgen, passar perfekt till den påskkänsla jag har just nu. Finns annars även i rosa/lila. Pris ca 599 kr.

Även mössan är av samma märke, en Kari Traa Kyte Beanie, men den har du kanske sett mig i tidigare? Kostar mellan 190-300 kr och finns i flera färger.

Nästan overkligt vackert väder i Jorm just nu. Just kombinationen sol + snö är oslagbar om du frågar mig, och precis så här brukar det vara i under påsken då vi är här. Det här är första året jag är här på barnens sportlovsvecka, som en värdefull bonus för oss alla. Känns lyxigt att ha ännu en resa hit under vårvintern att se fram emot. En dag kvar på den här omgången nu som jag tänker njuta av maximalt.

Kram och hoppas du får en härlig helg! /A

Vill du se mer av Kari Traa och plagg som håller dig varm under annat? Här hittar du fler pressvisningar jag varit på under åren:

P.S. Inget betalt samarbete, men produktprover från Kari Traa´s PR-byrå. D.S.

2 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras