4 fina vårjackor från Kari Traa

kari traa
Det var pressvisning hos polarna på Polhem PR igår och jag kikade in en snabbis. Det är inte alltid jag prioriterar att gå på pressvisningar på samma sätt som förr, men tillsammans med två av SportHälsas säljare tog vi en sväng under lunchen. För att knyta kontakter med representanter från olika varumärken inför framtida samarbeten och trendspana. Jag hade cyklat dit efter ett kort intervallpass på löpband (upplägg hittar du här på Instagram) och var egentligen varm fortfarande, men nog är det märkligt hur en dras till kläder efter väder? I alla fall gör jag det. I Stockholm är vintern tillbaka och jag fastnade därför vid jackorna från Kari Traa.

4 fina vårjackor från Kari Traa

1. Den långa och varmfodrade jag håller i ovan. Älskar som du kanske känner till blått och den här nyansen gillade jag jättemycket.

2. Vindjacka i smutsrosa med mullvadsgrå ärmar och lysande orange. Smart med snygg anorak-stil, men ändå en dragkedja för att slippa dra jackan över huvudet.

3. Ännu en längre jacka i trendigt blankt material och somrig pastell.

4. Tunn vindjacka i retrostil.
Kari Traa vågar verkligen mixa färger på ett härligt sätt tycker jag. Som gör en pigg och glad, precis som det ska va för att locka till en aktiv livsstil. Vilken är din favorit?

4 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras