Jackor från Helly Hansen – sneak peak på aw19-kollektionen

En sneak peak på jackor från Helly Hansen känns passande att visa dig såhär från Åre!

Både med tanke på att det ligger snö på fjälltopparna och att den sportiga stilen passar in här. Jag och barnen har själv ägt ett par jackor från Helly Hansen och gillar den tuffa och stilrena designen. Dessutom tänker jag att HH även står för mina stora grabbar, Hugo och Hampus.

Helly Hansen är ett norskt märke från 1877, skapat av kaptenen Helly Juell Hansen som ville hitta bättre skydd för sina sjömän mot det hårda vädret. Det var alltså ursprungligen ett märke för arbete på havet och i bergen, till att nu vara mer sportigt. Visst anar man lite av bakgrunden i jackorna som jag och Derin spanade in vid pressvisningen hos Prat PR?

Jackor från Helly Hansen – sneak peak på aw19-kollektionen

Varm och gosig med pälskrage i typiskt norsk stil.

Kort, tuff modell som känns passande både i skidbacken och på stan.

Skaljackor i pastell? Nja, inte min smak, men kanske din?

Derin fastnade för en praktisk regnponcho.

Tunnare herrjacka i retrostil.

Senapsgul eller plommonlila?

Den här gillade jag bäst. Blått är min favoritfärg och snyggt ihop med den oranga loggan tycker jag.

Hittar du någon du gillar? Kram! /A

Fler lästips för dig som vill spana på säsongens sportmode

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras