Buffalo – 10 modeller av årets trendsko

Snart en sneak peak på skor från Buffalo och andra märken med fet sula, men föst – varför?

Det var en gång en personlig tränare som hade en modebloggande storasyster. Närmare bestämt för 10 år sen, men en längtan efter att sprida sin passion till fler än klienterna på gymmet. Och ”hmm… vilken nisch inom träning kan vara intressant? Träningsmode? Det vet jag ingen som inriktat sig på”. Bloggen Trend o träning var född.

Yin yang i höstens härliga färger, men märket glömde jag kolla upp.

Ja du ser kanske att jag fortfarande har med namnet i headern och att adressen trendotraning.se funkar, även om jag inte skriver lika mycket om trender nu som förr. Jag gick igenom en fas, tröttnade ordentligt på all köphets och kunde inte stå för att man ”måste ha det senaste modet” för att träna. Det var då jag bytte namn på bloggen, för att också vara helt fri i vad jag skriver om.

Men. Jag kommer ALDRIG ifrån mitt estetiska intresse och för mig är mode konst (även om jag själv inte är något modelejon och drar mig för att shoppa). Dessutom gillar jag utveckling, tycker det är spännande att se hur träningsmodet förändras, hur trender kommer och går. Där har du mitt varför jag spanade in Buffalo och annat igår.

Det är pressvecka i stan, vilket betyder att presskontoren öppnar upp och visar sina nyheter. Inte bara roligt att trendspana på, utan för att nätverka, träffa PR-kontakter och för personlig del – få hänga med min bästa Derin. Ovan fångandes något glittrigt som vanligt medan jag spanade in det mer sportiga.

Du har knappast missat dojorna med de feta sulorna som varit trendiga ett tag? Tuffa och praktiska för dig som vill känna dig längre utan att vingla runt på smala klackar.

Buffalo – 10 modeller av årets trendsko

Modellerna ovan är från märket Buffalo.

Dessa coolingar kommer från Steve Madden.

Sist men inte minst – ett par av märket Boohoo.

#doyourting

Är det att köpa ett par måntro eller har du redan hakat på trenden? Jag blev sugen på Steve Madden-modellen. Kram! /A

1 kommentar

    Berätta vad du tycker

    Din e-postadress kommer inte publiceras