Bakom kulisserna vid plåtning av yogamode

yogamode

Vad jag jobbar med hela dagarna?

Jo, det händer t.ex. att snyggt och skönt yogamode ska upp på SportHälsa. När någon av våra projektledare fixat ett uppdrag där vi ska marknadsföra ett företags plagg på sajten. Min roll i det hela är då själva produktionen av artikeln, antingen själv eller att skicka vidare jobbet till någon av våra skribenter. Och ibland gör vi allt från scratch, som att prova kläderna, fota och filma. Här vid en throw back till måndag 15 juni.

Bakom kulisserna vid plåtning av yogamode

Bilden ovan kallar jag ”lat men glad krigare”. En av dom som INTE hamnade i artikeln p.g.a. felaktig position, men glädjen stämmer. Mestadels sitter jag vid datorn och knapprar, vilket också är kul, men såna här uppdrag ihop med sköna typer och konstnärligt skapande är absolut bäst. Även att få leka modell + yogi i ett ibland.

yogamode

Den här gången tog vi även hjälp av en annan kille som har sin kontorsplats på Underverket, Max. Ingen typisk träningsmänniska, men helt perfekt för att visa yogamode, för visst ser han yogi ut? Om vi tänker Indisk guru?

Vi försökte oss på några paryogapositioner, men hade extremt svårt att hålla oss för skratt. Den här blev ändå ok, men vi valde en annan till artikeln.

yogamode

Och här är ytterligare en halvdan position, på väg in i en triangel men inte riiiiktigt rätt. Jag gillar ändå känslan i bilden och färgerna. Den känns levande.

Slutresultatet? Du kan spana in hela artikeln med sommarens fina yogamode här. Kram! /A

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras