7 coola jackor från Colmar

Colmar: ”sport and elegance, technique and passion”

..läser jag på hemsidan för Italienska Colmar. Är det något märke du har koll på? Jag har säkert sett det utan att vara medveten om vad jag sett, men vid pressvisning hos Spalt PR fastnade både jag och Derin vid de coola kläderna. Det märks att det kommer från ett land som har koll på design och detaljer.

”Fernweh är ett tyskt ord som inte existerar helt i andra kulturer. Det är önskan att lämna din rutin bakom och ge dig iväg för att upptäcka världen. I höstens outdoorkollektion – friheten att utforska nya platser och återupptäcka din önskan efter äventyr.”

Vintern närmar sig, så jag valde att visa dig olika jackor – från tunnare till tjocka. Hittar du någon favorit?

7 coola jackor från Colmar

”Colmar Originals FW18-kollektionen kombinerar stadens vardagliga utmaningar med en touch av stil. Dessa plagg samlar sitt sportiga arv med en modern och förfinad ande.”

”Att svisha ner för backen är ett ögonblick av total frihet, där ljud och visuell skönhet omsluter oss. En adrenalinkick där vi är ett med bergen. Detta är hjärtat i Colmar Alpine-kollektionen.”

Jag blev framför allt förtjust i den gula jackan, eftersom jag gillar färg och retrostil, men en ny vinterjacka vore såklart också kul. Nu längtar jag verkligen efter skidsäsongen och i fjällen har jag redan sett folk åka, men här i Stockholm kan vi behålla lite tunnare ytterplagg än så länge.

Vill du se mer ur Colmars sortiment hittar du det här.

Kram! /A

Mer för dig som gillar sportigt mode

2 kommentarer

    Berätta vad du tycker

    Din e-postadress kommer inte publiceras