Vinterns snyggaste träningskläder från Eyda – 4 favoritoutfits

Innehåller reklam för träningskläder från Eyda

Som du kanske sett gillar- och rekommenderar jag det danska träningsklädmärket Eyda skarpt.

Inte bara gillar, jag använder nästan enbart träningskläder från Eyda och är sen en tid stolt ambassadör, så här ska jag visa dig 4 av mina just nu favorit-outfits. Det var ju orimligt länge sen jag skrev om mode med tanke på att det var mitt främsta fokus i bloggens begynnelse. Å andra sidan, allt har sin tid, just nu är det roligare att visa dig vad du kan GÖRA i dina träningskläder istället, men visst kan snygga plagg ge ökad motivation? Locka till använing och ibland är det ju även nödvändigt av praktiska skäl att uppdatera garderoben.

I samband med Black Week har jag fått uppdraget att hålla en liten ”show” i min Instagram-story med personligt utvalda träningskläder från Eyda. Spana in min story idag, men redan här får du en liten tjuvtitt.

Storlek Small i allt jag har på mig utom sport-bhn som är i Medium.

Vinterns träningskläder från Eyda – 4 favoritoutfits

På översta bilden

  • Anna Ultralight tights: tunna och följsamma, lite som en ”andra hud” och finns i flera fina färger. Här Grey Galaxy.
  • Mia Top: Lagom kort/lång och mjuk insida. Snygg även till jeans eller andra plagg och finns i flera färger. Jag gillar höstens mer dämpande toner, som detta i Huckleberry.

  • Julie Seamless Tights: riktigt höga i midjan, nästan över hela magen vilket är skönt vid exempelvis yoga. Dessutom seamless, full benlängd och lite grövre vilket är skönt under vinterhalvåret.
  • Joanne Crop Topkort, diskret rutigt linne i funktionsmaterial. Perfekt till svettigare pass.

  • Sarah Jacket: kanske snyggast av alla plagg – en tunn, lyxig vindjacka i färgen Hazel. Perfekt inomhus innan du blivit varm vid ett träningspass, efter yogan eller utomhus i mellanperioder från sommar till höst, vår till sommar. 
  • Anna Ultralight tights: i färgen blackberry bliss.

  • Maria Sports Bra: ger medium support och sitter bekvämt, utan att ”trycka åt” latsmusklerna. Smickrande passform med formande iläggskuddar och supersnygg rygg med tunna axelband. Finns i flera färger, här blackberry bliss.

  • Jeanne Top: fantastiskt skönt och luftigt bommulslinne som passar till… ALLT! Träna i, till ett par tuffa byxor eller mysa runt i hemma? Stort och löst och funkar fint att knyta.
  • Anna Ultralight tights: ännu ett par (mina favorittights) i färgen army.

Sist men inte minst– under Black Week kan ALLA som handlar vinna ett års konsumtion av deras kläder. Grymt va? Jag visar dig som sagt i min Instagram Story idag och länka till produkterna. Missa inte det om du också gillar deras kläder och vill se dom i rörligt format. Kram! /A

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras