Snyggt från Kari Traa – aw19 och ss20

Fortsätter visa dig mina fynd från pressvisningarna – idag Kari Traa!

”Sportswear for girls – by girls” är slogan för Kari Traa som du kanske känner igen på de populära underställen med Butterfly-mönster? Det norska märket inriktar sig fortfarande framför allt på outdoor, men nu finns betydligt mer än underställ och skidkläder.

Jag svängde förbi Polhem PR i onsdags för att spana in deras träningskollektioner och fastnade framför allt för tröjan du ser på översta bilden. Gillar verkligen kläder som funkar både vid träning och till vardags. Den jag håller upp är ur sommar/vår-kollektionen, men låt oss börja med det du hittar i butik just nu.

Snyggt från Kari Traas höst/vinterkollektion

Som du ser är färgerna lugna och jordnära, förutom översta plaggen som lyser likt höstlöven. Jag tycker Kari Traa lyckats bra med sin design. Kläderna känns liksom tuffa och feminina på samma gång.

”Even today, fond childhood memories, the rugged Norwegian nature, harsh weather conditions and a strong sense of Scandinavian traditions are still the sources of inspiration for Kari Traa’s designs. Sportswear designed to perfectly fit the female body, but still fulfill the needs of an active, sporty and adventurous lifestyle. For Kari there are no contradictions between style and performance.” / från Kari Traas hemsida

Snyggt från Kari Traas vår/sommarkollektion

Till våren kommer ljusare pasteller in, forfarande i varma färger inspirerade av naturen. Även funktionen är anpassad för aktivt uteliv. Som vanligt i roliga mönster och olika funktion så stt du ska kunna välja flera lager av plagg att dra på/av som matchar varandra.

Något speciellt du gillar?

Jag fick även med mig några värmande plagg till mig och Milla inför höstlovet med Frisk och stark familj i Åre. Alltid roligt att kunna matcha varandra och lättare för deltagarna att se vilka som är ledare. Nu är det bara en vecka tills vi åker och jag längtar så efter att komma till fjällen och dela energi med alla familjer. Kram! /A

Nyfiken på hur märket utvecklats från förr? Här hittar du fler pressvisningar jag varit på under åren:

4 kommentarer

    Berätta vad du tycker

    Din e-postadress kommer inte publiceras