ICANIWILL – nytt, trendstarkt träningsklädmärke

I CAN I WILL

En blogg med inriktning på trender inom träningsmode..

..var min tanke från första början. Det var min syster Mia som inspirerade mig, som redan varit igång några år med modebloggen MiaShopping. Dessutom ville jag nå ut med min kunskap och tankar om träning till fler än mina klienter på KTH-Hallen. Jobba med bilder, nätverka och gå på roliga event som jag såg att hon fick göra.

Så föddes Trend o träning, som fortfarande lever kvar på headern och i form av webbadressen du fortfarande kan använda. Men livet förändras, trender är kortsiktiga och jag tror på långsiktig hållbarhet. Javisst med inslag av kickar, men efter att själv ha varit sjuk en period kunde jag inte stå för ”trendtänket”. Dessutom inte puscha till konsumtion i samma utsträckning, även om jag inte tycker det är fel att köpa nytt ibland. Jag ville i alla fall inte ha det som huvudinriktning och döpte därför om bloggen till mitt namn.

Lång inledning, men kanske kul att känna till för dig som inte varit med från början? Snygga träningskläder får jag i alla fall kika nära på genom jobbet som chefredaktör och ett av märkena jag gillade vid senaste plåtningen är ICANIWILL. Stilrena plagg i fina färger för både killar och tjejer, passande till många olika slags sporter.

ICANIWILL – nytt, trendstarkt träningsklädmärke

Brian i ICIW Training T-shirt Black Man, 299 kr, samt ICIW Perform Short Shorts Burgundy, 599 kr.

Åsa i ICIW Classic Sports Bra Hunter Green, 349 kr, samt ICIW Classic Tights 7/8 Hunter Green Wmn, 699 kr.

Jag hade också på mig en fin outfit vid filmningen ihop med Patrick. ICIW Spaghetti Tanktop White Wmn349 kr och ICIW 7/8 Stripe Tight Camo Wmn, 699 kr.

Tightsen hade jag även vid gårdagens yogapass. Så skönt, stretchigt material, tufft mönster och små lufthål vid sidorna. Jag gillar, vad tycker du?

Kram! /A

 

Fotograf av alla bilder på Brian och Åsa, Jonas Wahlin, övriga av Derin och mig själv.

Modeller: Brian Van Den Brink och Åsa Ehrnholm

2 kommentarer
  1. Så mycket snyggt! Jag hade önskat att dessa fanns i en kortare modell, men för det inte visa-rumpan-kort. Tränar alla kvinnor utom jag i långa tights eller är bekväma med att tightsen sitter i snippan under ett benböj?

    1. Katarina – cykelbyxor är trendigt just nu, så jo – det finns kortare tights. Och du är inte ensam om att inte vilja ha camel toe på dina tights, haha. Tycker du man får det av att de är långa?

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras