Gul sport-bh – påskig nyhet från Kari Traa

gul sport-bh

När gamla traditioner ruckas får vi skaffa nya.

Som en gul sport-bh, likt vårsolen eller en påskkyckling beroende på vad du associerar traditionsfärgen med? Jag fick hem ett så gulligt bud från Kari Traa tidigare i veckan, med en gul sport-bh, t-shirt och chokladägg. Det gjorde mig glad, för allt som ger lite påskkänslor behövs just nu.

Hur är det med dig, har du påskstämning? Jag får verkligen kämpa för att inte tänka på mina saknade föräldrar och allt vi brukar göra i Jorm. Våren är verkligen härlig här i Stockholm nu, med sol, nyutslagna blommor och värme, men jag behöver komma bort ibland för att uppskatta allt. Kontraster öppnar upp ögonen, du vet. Dessutom ger dagarna hos mina föräldrar en välbehövlig paus från matlagning, tvätt o.s.v, vilket man aldrig kommer bort från här i hemmet – oavsett om det är röd dag i almanackan.

gul sport-bh

Ändå. Det går verkligen ingen nöd på oss, jag älskar Stockholm och har stora delar av familjen runt mig. Dessutom är jag uppenbarligen nöjd över en gul sport-bh till samlingen med traditionskläder. Tack Polhem PR och Kari Traa för den.

Och man kan ju försöka koppla bort rutinerna i hemmet och skapa nya traditioner när gamla inte funkar som sagt. Idag ska vi äta påsklunch och arrangera skattjakt efter ägg i syster Mias trädgård. Det blir mysigt. Jonna har också köpt nya påskgula kläder och alla längtar även efter att träffa deras nya katter. Så en fin påsk blir det säkert i år också.

Hoppas du också får härlig påskafton, även om mycket är upp och ner. Kram! /A

2 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras