11 snyggingar ur sommarens träningsmode


Träningsmode står mig varmt om hjärtat. Inte för att jag känner behov av mer träningskläder eller att jag måste ha det senaste när jag tränar, men eftersom det var min huvudinriktning i bloggens begynnelse. Nu var det ett tag sen jag skrev om nyheterna där ute, är det något du saknat?
Som vanligt vill jag gärna att du tycker till om bloggens innehåll, så skriv gärna och önska. Här gör jag i alla fall en återblick till en pressvisning jag och Milla var på för ett par veckor sen. Vi kombinerade kompistid med över en trendig Poké Bowl, smakrik isglass och med att kika på våren-/sommarens träningsmode från flera sportmärken.
En måndagslista var också länge sen, så här kommer en med utvalda favoriter av det träningsmode jag såg.

11 snyggingar ur sommarens träningsmode


1. Shorts som passar lika bra på stan som gymmet från Hunkemöller. Ett klädmärke känt för sina fina underkläder men som nu även har en sportkollektion.
2. Vårblommig jacka, även den från Hunkemöller.

3. Ljuva pasteller med matchande kontrastfärger från Casall. Den aprikosa t-shirten du ser bakom linnet hann jag precis få som arbetskläder på Exclusive Training innan jag slutade som PT där. Nu har Milla fått ta över den.

4. Skönt följsamma tights från Casall. Kanske inte så snygga på bild, men jag vet av erfarenhet att just det där mjuka materialet sitter extra bra. Som en andra hud när du exempelvis yogar.

5. Fräsch och sportig topp från Drop of Mindfulness.

6. Motsatsen till ovan, inte särskilt sportiga, men fladdrigt sköna shorts att chilla i.

7. Vårjacka från Kari Traa – utsett till ”Årets Varumärke” under Sportfacks årliga ceremoni Gear of The Year. Utmärkelsen delas ut till ett varumärke som arbetat hårt, har en genomtänkt strategi och sålt bra. Ett varumärke som det snackas om och som inspirerar andra.
Bland annat mig som hittade mycket fint från märket.

8. En långärmad funktionströja från Kari Traa. En mjuk sköning där du kan veckla ut och få en liten vante i ärmslutet – perfekt för smäll kyliga löprundor och promenader.

9. En tunn och bekväm sport-bh i samma fräscha färgskala från Kari Traa.

10. Ytterligare en bekväm sport-bh från Kari Traa. Mjuk utan tunna band som skaver och snygg som den är ihop med ett par byxor/tights.

11. Sist men inte minst – ett par färgsprakande tights, även de från Kari Traa. Jag förstår verkligen varför det blev ”Årets Varumärke” 2016. Så mycket snyggt med läckra färger och smarta detaljer.

4 kommentarer
    1. Cherie – ja, visst är det. Tack för att du berättar. Det gör jag också så jag fortsätter rapportera när jag ser något fint 🙂

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras