Party & träning i ett -Get OUT to WorkOUT

getout_solh

56 tjejer i lysande rosa reflexvästar, förväntan, vänliga kramar, höstsol, skratt och hög energi – FEST! Där har du gårdagens och vårt tredje Get OUT to WorkOUT i korthet och den stämning vi eftersträvar vid våra event. Träningsglädje är prio nr 1 och det tycker jag vi lyckats generera. Många av deltagarna har återkommit vilket känns jättekul!

getout_jag_milla_rohn

Roligt är även att Röhnisch var med oss den här gången som huvudsponsor. Isabel klädde upp mig och Milla i snygga Vilja Print Shape tights med skön hög midja, samt Vilja Zip Long Sleve-tröjor i funktionsmaterial ur höstens kollektion. Passande mönster till utomhustemat bland Humlegårdens björkar. Dessutom sponsrade hon med alla de fina reflexvästarna i spets och ett varsitt hopprep som deltagarna använde i delar av träningspasset.

Här en bildkavalkad från kvällen, full av glädje, svett och girlpower: 

getout_stretch getout_utfall getout_spring getout_run getout_planka getout_mage getout_gummib getout_grodh getout_fallsk getout_dips getout_axeldr

Även om jag och Milla börjar få rutin på det här infinner sig alltid en lätt nervositet för att allt ska flyta, men det gjorde det även den här gången och jag känner stor tacksamhet till alla glädjespridare som kom. Det är så roligt med alla trevliga människor som kommer fram, kramas och pratar. Jag blir varm i hela själen. Tack till alla kom och fyllde parken med er energi, och till er som var tvungna att avboka p.g.a. sjukdom – det blir fler gånger.

getout_rohn

Och som sagt – tack till Röhnisch för fint samarbete och bidrag med hopprep, reflexvästar, kassar och utlottning av lyxiga trosor och presentkort på kläder.

getout_bodyst

Tack också till Bodystore för hjälp under kvällen och det generösa bidraget till goodiebagen och utlottningen med vitamineraltabletter, bars, omega-3, aminosyror, proteinpulver, vattenflaskor och rabattcheckar. Även Helhetshälsa, som också finns hos Bodystore, vill jag tacka för bidrag med smakprov på Gojibär extrakt.

nobe_aloevera

Men man blir törstig när man tränar så det var toppen att NOBE Aloe Vera dök upp som två räddande änglar även den här gången och bjöd på nya goda smaker.

Som sagt – stort tack till alla som kom och bidrog till en härlig träningskväll! Nästa gång hoppas jag vi ses på Frisk & Stark Familj ute på Wenngarn Sportcenter där vi kör ”Get OUT to WorkOUT Family” – ett pass med stationer både för vuxna och barn. Välkomna!

9 kommentarer
 1. Det var min första gång och jag gillade det verkligen! 🙂
  Och återigen – tack för att du är den inspiration du är för många samt för bollandet om halvmaran! 🙂 Blev inte mer sjuk efter träningspasset i alla fall, så jag håller mina tummar för att jag kan springa! 😀

 2. Energiska bilder = härligt att se 🙂
  Nästa gång då ska jag vara på plats, 4.e gången gillt 😉
  Tyvärr kan man inte råda bot på sjukdom..
  Jag får nöja mig med att kika på bilderna från gårdagen och jag känner träningsglädjen genom dataskärmen 🙂

 3. Ser kul ut och vilket fint väder dessutom 🙂 Jag har en fråga som kanske inte är relevant till just det här inlägget : Vad kommer det sig att man tagit bort listen längst ner på ”skrivbordet” där man kunde klicka in sig på andras träningsbloggar? Vill ni inte samarbeta längre?

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras