Häng med på benpass -träningsfilm

Som fortsättning på mitt ”Ryggpass IRL med Anna” kommer här ett benpass i samma stuk. Alla mina pass ser olika ut beroende på hur mycket tid jag har, var jag tränar och dagsform, men annars ger filmen en så nära bild av ett typiskt träningspass du kan komma. Dock visas bara ett av varje set per övning och du slipper duschen. Häng med!

Benpassets upplägg:

  • Knäböj med boll i ryggen, 4 x 12 reps
  • Marklyft + höftlyft, 4 x 10 reps i superset
  • Utfall i smithmaskin, 3 x 12 reps/ben
  • Rumpspark + excentrisk enbensknäböj med tåhäv, 3 x 12 superset/ben

Sno rakt av eller plocka det du gillar. Lycka till!

6 kommentarer
  1. Så himla bra med de här passen! Inspirerande och lätta att ”härma”. Har testat det förra passet du lade upp två ggr och det har gett riktigt bra träningsvärk! Ska testa det här med! /Maria

  2. Tack, jag tror jag kopierar detta rakt av faktiskt! Lite förvirrad bara. Det du kallar hip thrust är för mig glute bridge. Följer strong curves-programmet och där är hip thrust huvudövningen. Grymt bra! 🙂

  3. Gillar verkligen dina”IRL-pass”! Tycker dina filmer är så snygga och du är så härligt inspirerande! Ha en riktigt go helg och tack för alla inspirerande blogginlägg!

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras