Dagens 3 sportiga outfits

Det blev en sportig måndag klädmässigt – från morgon till kväll. Stilen jag trivs bäst i både i och utanför gymmet eftersom det är bekvämt, praktiskt och känns som JAG.

1.På gymmet. Bild från i söndags men även vid benpasset i morse hade jag samma kläder. Om jag inte svettats så att det luktar om dem återanvänder jag kläderna till ett pass till. Spar både på slitage, miljö och tråkigt tvättande.

Linne – Röhnisch, tights – Reebook.

Anna Lissjanis i tröja från Norrøna och skor Merrell.2. Redo för cykeltur mot en dag på Nackademin. Där måste jag tänka värme nu när minusgrader kommit till stan, framför allt om fötterna. Dessutom är stretchiga byxor också bäst när jag cyklar, som dagens gamla favoriter.

Tröja – Norrøna, jeans – HM, vinterskor – Merrell.

Anna Lissjanis "homefit".

3. Hemma åker allt som sitter åt av och skönaste mysfit på. Urtvättad, mjuk och fladdrig T-shirt, mysbyxor och raggisar är ett måste.

T-shirt – Replay, hoodie – Shape me up, byxor – Röhnisch, raggsockor – Siri Jonasson (min änglafarmor ♥)

2 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras