Releaseevent för Dante på Akademibokhandeln

En lika vacker dag som vid senaste boksigneringseventet på NK. Lika bubblande glädje inombords, något som gav mig den där extra energin du inte kan förklara med bra kost eller återhämtning. Tunga marklyft på morgonen och senare med Caroline mot ett roligt Boksigneringseventet på Akademibokhandeln Mäster Samuelsgatan på kvällen.

ica_akademibokhandeln_dantePrecis som sist bjöd ICA Sverige våra gäster på ICA I love eco smoothies för de minsta, ICA Gott liv Bär- & nötmix och Fruktmix, samt Crush – en ny bubbeldryck utan tillsatt socker, smaksatt med 14% fruktjuice.

Det var kul att ha med Junior och Jonna sist, men den här gången fick de följa med pappa till Hampus fotbollsavslutning istället. Lite smidigare att ställa i ordning festbordet utan små spillande ”hjälpredor”, färre toalettbesök och jag kunde koncentrera mig fullt på våra gäster.

dante_akademibokhandeln_emma_lous

Som Emma-Lous, toppbloggare på Allt För Föräldrar. Hon var den som vann en extra goodiebag med bland annat träningskläder och köpte även en bok till sina barn. Emma stannade länge och pratade, bland annat om hemgjord barnmat, något som hon verkligen har koll på.

dante_akademibokhandeln_fam_jonasson dante_akademibokhandeln_mia_olivia_ella

Min kära syster kom med hela stora familjen. Stackars Thomas hade kämpat hårt med bil och tre barn mitt i smeten av stan, medan syrran kom direkt från jobbet. Oavsett hur är jag så glad att de alla kom för att fira min bok. Maria har varit med ända sen jag som 5-åring tejpade ihop egna små böcker, var den som hjälpte mig att skriva text och alltid funnits där som stöd och beskyddare. Så än idag. Syster Mia´s recension av Dante-boken här.

mia_annalissjanis_dante dante_akademibokhandeln_anna_milla_carro

Ännu en tjej som står mig nära är Milla. Hon dök upp för att gratta mellan jobb, PT-kund och därefter ett löplopp – Sthlm 10 som gick för 1a gången. En full agenda ända sen hemkomsten från Turkiet, men trots det tog hon sig tid att komma. Fina människa.

dante_akademibokhandeln_besokaredante_akademibokhandeln_kund

Det var även många obekanta som stannade vid vårt signeringsbord, pratade, smakade på vårt tilltugg och köpte en bok med Dantes alfabetsaffisch till. Många gillar idén med två böcker i en och att den passar att läsa för barn i olika åldrar. Mycket roligt att höra, för det är vad jag också tycker är så bra med vår barnbok.

dante_akademibokhandeln_lapp dante_akademibokhandeln_tavla dante_akademibokhandeln_tv

Akademibokhandeln har marknadsfört vår bok och eventet superfint. Både på sin hemsida, storbilds-TV inne i bokhandeln och på flera ställen runt om i butiken. De var även mycket trevliga, hjälpte oss på plats och en i personalen köpte även en bok till sitt barnbarn.

Tack igen till alla som kom för att fira med oss, till Akademibokhandeln, ICA för sponsring, Malin Nylén för proffsig hjälp med marknadsföring och som alltid – min grymme bokskrivarpartner Caroline ♥

7 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras