Helgen ur mobilen #24


Jag gillar tanken på att varje ny vecka, varje ny dag och egentligen varje sekund ger dig nya möjligheter. Att ta ett steg mot det där du går och fantiserar om, kanske justera något för att må lite bättre? Det måste förstås inte ske på en måndag, men på något sätt är det lättare då, tycker du inte? Dag 1. på arbets- och ambitionsveckan.
Helgen förknippar jag istället med tid för återhämtning, fysiskt eller/och mentalt. Vad beroende på ditt personliga behov. Eftersom mitt jobb är mer mentalt än fysiskt krävande passar jag på att träna och vila hjärnan mer på helgen. Denna med att…

Helgen ur mobilen #24

..i fredags – fortfarande arbetsdag. Jag vilade fysiskt, men fick hjärngympa i form av mer kunskap om SEO. Jag läste klart boken ”Guldläge på nätet – sökoptimering för alla” av Magnus Bråth och Michael Wahlgren. En viktig del i mitt jobb med sajten på SportHälsa.

..grillafton. Jag får alltid grillfeeling när solen skiner och helgen är kommen. Grillade kyckling, aubergine, champinjoner och halloumi som vi åt med beasås, sallad och pitabröd.

..på lördag morgon sprang jag i min blomsterskog. Som tur var hann jag ut innan alla tuffa vikingar vid Tough Viking som startade ett par timmar senare i samma Lill-Jansskog. Jag behöver min boost av naturens lugn, men du kanske var med i loppet och fyllde på med endorfiner?

..från svettiga löparkläder till paljetter. Jonna är så lycklig över sin nya turkos paljettklänning som skimrar i solen och ville att jag skulle matcha henne. Det fick alltså bli discostil på oss vid dopet för våra vänners lilla Oliver.

Bröllop och dop är verkligen de bästa tillställningarna i en kyrka. Det sjöns så fina sånger, som ”Skymtar för en stund” med Uno Svenningson, samtidigt som lille Oliver log mot alla gäster. En eftermiddag med kärlek i luften, lycka över det efterlängtade barnen och gofika.

..på söndagen sov jag ut och gymmade efter frukost. Äntligen ett träningspass utan tidspress. Sen blev det en lugn hemmadag då jag och barnen bakade chokladbollar till Hugos skoldisco på torsdag och tårtbottnar inför tvillingarnas kalas på lördag. Att bara pyssla på här hemma är bland det bästa jag vet.

Hur har din helg sett ut?

2 kommentarer
  1. Håller med! Att pyssla hemma är det mest rogivande som finns, städa lite här och lite där, baka , laga mat, tvätta , fixa med blommorna , ta en kaffe på altanen. Härligt. I helgen har jag haft svärisarna hemma på kalas och sedan tränat inför vårens alla löplopp. Blev lite besviken på vädret men framöver ska det bli rena rama sommarvädret så jag får inte klaga. Må så gott!

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras