Sommarlovsstart och helgen ur mobilen #122

SOMMARLOOOOOOV..

..för dom i gungan, men några veckors jobb till för mig. Hur är det med dig? Semester snart eller senare i sommar, om inte något jobb med andra ledighetstider? Mitt är också hyfsat flexibelt, så i fredags pausade jag jobbdatorn några timmar mitt på dagen för lite av dom och det du ser på bilderna – fira mina sommarlovsbarn. Berättar mer här..

Sommarlovsstart och helgen ur mobilen #122

  • Barnen kom till mig i torsdags, lagom till lovet. Som vanligt en mix av kärleksexplosion och kaos när alla ska komma på plats. Väskor att packa upp, sängbyte och storhandling, men mest mysigt. Torsdagen hann vi inte mycket, men i fredags vilade jag från träning, jobbade fokuserat vid datorn tills dom små haft skolavslutning (forfarande föräldrafritt pga Corona) och mötte sen upp dom vid Kampementsbadet. Premiär! Älskar det stället som du kanske vet och en kompis hakade på. Sen hem för att fira vidare ihop med storbarnen. Är så stolt över dom alla och kanske lite extra över Hugo som nu bockat av hela grundskolan med en fantastisk insats. Tänk att jag snart har två på mellanstadiet, en på högstadiet och en gymnasiekille!? Sjukt ♥
  • Mat kommer det bli extra mycket av framöver, haha. Med sommarlovet kommer ju även flera måltider hemma och i helgen ville jag skämma bort dom lite extra. Gjorde kycklingburgare från scratch, storknade köttfärsås och ikväll blir det ugnsgrillade kycklingklubbor. Yum. På det glass, kladdkaka och lördagsgodis, plus melon och andra somriga frukter. Man får passa på.
  • Träningen i helgen har hittills bestått av ett styrkepass igår. Ett lugnt och halvtungt överkroppspass med rörlighetsövningar emellan, innan det var Juniors tur att spela fotbollsmatch. Jonnas motion fick bli en promenad med mig senare, T/R Fältöversten för lite shopping (gult nackellack t.ex), medan Hugo löste av mig på SATS. Hampus hade spelat match kvällen innan och fått lite ont i låret, så han ”härjade” mest runt med vänner. Och idag vankas löpning för mig, veckans intervaller av något slag, medan Junior spelar pingis. Får se vad vi hittar på sen, men verkar bli fint så någon utflykt får det bli.
  • Måendet har varit bra, som oftast när barnen är här. Det är intensivt, jag hade aldrig anat att det skulle vara så stor skillnad att rodda allt själv (även om Jonas fortfarande hjälper till mycket även under mina veckor med dom), samtidigt som jag aldrig känner mig ensam. Skrattar dagligen, har några att krama och dela vardagligheter med.

Ja, det var lite av mycket från den här helgen och än är den ju inte slut. Du kan alltid hänga med i min story på Instagram för mer personligheter. Oftast. Hur mår du? Och vad hittar du på i helgen? Kram! /A

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras