Helgens hurra ur mobilen #120

Hej från ännu en kalashelg!

Lite firande på egen hand, men huvudpersonerna ser du ändå här. Igår fyllde Junior och Jonna 10 år och tänk – nu har jag bara dubbelsiffriga barn. När hände det? Stort. Och lite sorgligt. Inte att dom blir större, jag har älskat alla åldrar och tycker mest det blir roligare och roligare nu när vi kan dela så många intresse. Men själva firandet, att inte vara med dom redan från morgonen, bjuda på frukost och sång.

Som med allt i den här separationen är det traditioner och högtidsdagar som känns jobbigast, i alla fall sånt som rör barnen och jag tycker om. Men. Vi kommer hitta nya sätt och barnen verkar tänka mindre på saken än mig, fick en fin födelsedag. Här berättar jag mer om den och annat nedan annat från helgen..

Helgens hurra ur mobilen #120

  • Flera paket förgyllde dagarna. Nya, sköna och lyyyysande sneakers från Icebug i klar korall t.ex., samt godsaker från Lönneberga som jag ska visa dig mer av en dag.
  • Sol / skurar är ändå bra när man tajmar uppehållen, haha. Jag hade turen på min sida hela helgen, men så är det ofta störst solchans på morgonen. Visst?
  • Ösigt bonuspass med Actic kickade igång lördagen rejält. Gymkedjan har satt upp en box på det nya sportområdet med Padelbanor här i Norra Djurgårdstaden, ett stenkast från mitt hem. Där fick jag, Jonas och ett skönt gäng köra ett invigningspass coachade av PTn Nicklas Holmström. Wow. Tufft upplägg, men väldigt roligt, speciellt med delad energi av övriga i en inspirerande miljö. INTE sista passet vid den här boxen för mig.
  • Barnen var hos Jonas som roddade med fotboll m.m. Jag fick mig ändå en dos av dom vid presentshoppingrunda och födelsedagsfika, annars rådde jag bara om mig och mitt. Förberedde content, städade, tvättade, shoppade, sov ut..
  • 10-årsfirande präglade söndagen. Först fick min egen kropp fira sina 10 år som 4-barnsmamma i Lill-Jansskogen. En lugnare runda än mina vanliga om söndagarna efter lördagens mos i boxen, men var ändå pigg efter sovmorgon. Direkt efter hämtade Jonas upp mig och vi åkte till Söders mysiga café Älskade Traditioner. Drack maffiga lyxshakes istället för tårta. Underbart att äntligen få krama om dom som jag längtat efter hela dagen.. ♥♥

Ja, det var lite av allt. En fin helg i det stora hela, hur var din?

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras