Nya SportHälsa – full av sommar och uteliv


Jag vänjer mig aldrig. Det är med samma glädje och stoltet som alltid jag presenterar ett nytt nummer av SportHälsa som delades ut tillsammans med DN i morse. Tidningsbranschen är kanske inte den mest blomstrande, men jag och ca 250 000 tidningsprenumeranter gillar fortfarande att läsa på papper. Höra prasslet när du bläddrar, riva ut och spara recept, ringa in användbara tips…
Men det häftigaste med att göra tidning är alla inblandade tycker jag. Det jag håller i min hand är kontakt och samarbete med landets främsta inspiratörer, experter på olika områden, proffsiga fotografer och sammansatt av SportHälsas grymma AD Derin. Och utan vår VD Oskar och säljarna skulle det inte heller bli någon tidning. Varje nummer fyller mig därför med en varm känsla av hur fantastiskt teamwork är.
Och för dig som läser är SportHälsas sommarnummer fullt av just – sommar och inspiration för utomhusvistelse. Så här skriver jag i ledaren:
Äntligen sommar! En tid då många av oss ser fram emot att gotta sig med sol, värme, vänner och godsaker – men vad, var och hur? Det knepiga kan vara att en hel familj med olika åldrar och intressen ska bli nöjda. Och du själv, hur lyckas du hålla träningsmotivationen uppe? Visst vore det roligt att ta den till en ny nivå, nu när du har mer tid, kanske till och med vid ett minnesvärt äventyr i storslagen miljö?
Det är med stolthet jag presenterar ett fullspäckat sommarnummer där jag med egen penna, hjälp av experter och fantastiska inspiratörer inom olika områden bjuder på massor av matnyttigt. 

Var det är vackert att springa eller vandra. Sara Rönne guidar dig och ger sina bästa tips till dig som vill springa i fjällen.

Söker du recept på gott att grilla och vilka fruktiga smoothies att chilla med? Madeleine ”Fitnesscoachen” Rybeck delar både med sig av grilltips, läckra recept ur sin nya bok Fitnesscoachens funktionella och intressant information om protein i del 1 av vår kosttillskottskola. 

Sommarens snyggaste badmode kan du kika på här. Jag var bortrest vid den plåtningen, men var med och roddade bakom. Är så nöjd med bilderna, sportiga och glada.

Numrets test är av mascaror som håller för svettiga aktiviteter och solstolshäng. Slipp pandalooken i sommar!

Sommarnumrets profil är Annelie Pompe som jag hade äran att träffa och intervjua för någon månad sen. Otroligt inspirerande och fascinerande. Häng med henne på äventyr – högt och djupt..

Vi riktar även in oss specifikt på olika målgrupper med inspiration för en aktiv sommar. På singlar, familjer och seniorer. Även här har vi fått hjälp av vänner och bekanta till mig, som Terese AlvénLisa Johansson och Jennie Nystedt. Jag är så glad över att få samla så många duktiga och fina människor i en och samma tidning.

Ytterligare en tjej jag är glad att ha med i det här numret, både som modell av badmode och som visar roliga parövningar är Pischa Strindstedt. Här en bild behind the scenes, de riktiga övningarna får du framöver.
Allt detta och mycket därtill får du ta del av när du bläddrar vidare i senaste SportHälsa som nu är ute med DN och finns att bläddra i digital form här. TACK till alla inblandade ♥

6 kommentarer
    1. Emma – det är själva huvudprodukten, även om SportHälsa satsar väldigt mycket på det digitala också. Den kommer ut 6 ggr per år tillsammans med DN i Stockholm. Finns dock inte att köpa, det är en gratis bilaga, men som sagt – du kan bläddra i den via länken längst ner i det här inlägget 🙂

  1. Det är något visst med papperstidningar. Älskar känslan när de ligger i brevlådan när man kommer hem och att man kan bläddra i dem 🙂

    1. Cherie – ja, det är en betydligt mer avstressande känsla än att läsa från en skärm tycker jag. Gillar dock både och 🙂

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras