Plåta parövningar med Pischa


I skrivandes ögonblick är det lördag. Klockan är 14.00 och jag tar en paus från jobb med SportHälsa till bloggen. Vi närmar oss deadline för nästa tidningsnummer och jag vill få klart allt innan vi reser med Frisk & Stark Familj till Kroatien på onsdag – värt allt helgjobb i världen.
Men nu rastar jag alltså med en Cola och bloggen. För det är så den har blivit sen jag sadlat om till chefredaktör för en sajt och tidning – en mer kravlös och personlig sida än jobbets. Där jag kan dela med mig av tankar och hålla en dialog med dig som läser. Här alltså om min torsdag då vi plåtade träningsövningar med coola Pischa ute på Gärdet.

Som du kanske känner till blev Pischa utnämnd till Årets PT vid Guldhjärtat 2017:
”Hon inspirerar under parollen;  ”Var äkta och börja varje dag med ett leende! Med sitt driv, positiva energi och passion för träning och hälsa peppar hon andra att investera i sitt eget välmående. Hon ser varje klient utefter deras specifika behov. En mer kunnig och motiverande person får man leta efter.
Med rötter från Polen och efter en ahaupplevelse i Thailand återväcktes hennes intresse för träning.  Hon kanaliserade sin passion och utbildade sig till personlig tränare vid The Academy. Hon har hunnit att vara med i TV-program, startat träningsblogg, skapat ett eget träningskoncept och arrangerar träningsresor. Hon älskar saftiga bootys och får folk att ”svettas samman”.”

Något jag tycker saknas i beskrivningen av Pischa är ödmjukhet och en fantastisk värme. Hon är verkligen genomgod och kärleksfull, men det där sista stämmer också bra – att hon får folk att ”svettas samman”. Det blåste kallt ute på Gärdet så mycket svett blev det inte, men vi ”svetsade” i alla fall ihop våra kroppar i olika positioner. Inte lätt alla gånger, men roligt!

Översta bilden är den du redan nu kan prova med en kompis, övriga kommer i nästa nummer av SportHälsa, samt på sajten.
Det här numret är jag SÅ nöjd med! En fullspäckad tidning med massor av inspiration för att må bra och vara aktiv utomhus i sommar. Många skribenter är dessutom goda vänner, vilket gör den ännu mer speciell för mig.

High five för får jobba med så många fantastiska människor! Och i får jag träffa Pischa igen vid badmodeplåtning.

4 kommentarer
  1. Hej!
    Vad spännande , ser fram emot det tidningsnumret! Vilka snygga träningskläder, speciellt dina tights. Att träna med en kompis är det bästa som finns.
    Lyssnar du på musik när du springer? Har du tips på vettiga sporthörlurar? Tycker att det är jobbigt att måsta hålla på att justera dem medan man tränar.

    1. Ja, det blir ett fint nummer om jag får säga det själv. Kommer absolut bjuda på delar från det här i bloggen 🙂

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras