Trendspaning inom outdoor – 3 märken


Höstens pressdagar är i full gång i Stockholm där våren- och sommaren 2018s produkter visas upp. Igår spanade jag och Martina på snyggt inom träningsmode, men jag ligger efter i att visa upp för dig. Redan för två veckor sen gick jag och Derin till Mandel and Friends där vi bland annat klämde på det fina du ser ovan och nedanför. En försenad bildbomb av nyheter inom outdoor.

Trendspaning inom outdoor ss18

1. Devold of Norway

Ett märke jag haft ögonen på via ambassadören FunkyGine är det norska klädmärket med klassiska stickningar i nyproduktion. Mjuka underställ, funktionsjackor och ulltröjor. Så mycket fint och varmt inför ruggiga vinterdagar.

2. Bergans of Norway

Ytterligare ett märke från grannlandet som jag uppgraderade min skidoutfit med förra vinter. Vårens kollektion leker med kontraster av mullvadsgrått, gult…

..och rött. Som vanligt i lätt och smidigt funktionsmaterial, med vadderade knän och rumpa. Optimalt för heldagar i skidbacken.

3. KUPILKA

”Whether enjoying a luxury dinner or camping in extreme conditions, our products bring Nordic edge to your memorable outdoor moments”.
Från ännu ett grannland, men på andra sidan om oss – Finnland kommer produkter för picknick med stil. KUPILKA® outdoor-servisen är gjord av naturligt, ekologiskt material, i färger och design som smälter in i naturen.


Mitt första julklappstips för i år, till någon du vet gillar friluftsliv? Jag och Derin har redan provätit på servisen. På pressvisningen bjöds vi på läckra smårätter att placera på de lätta faten och ger toppbetyg – både på mat och fat. Och all dryck smakar godare i en kåsa. Helst utomhus dock.

4 kommentarer
    1. Ja, jättefint! Träkåsor är ju finast, men de här smälter och in väl i naturen. Och är tillverkade av miljövänligt material. Gillar också de i grå. Och i grönt.

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras