Insektsavvisande kläder och annat nytt inom outdoor – pressvisning hos Mandel PR

Hej fining!

Från mig och en annan skön böna – Milla som jag lyckades tajma vid gårdagens pressvisning hos Mandel PR. Den enda visning jag gått på under pressveckorna. Inte för att jag är ointresserad, men jag har blivit mer selektiv vad jag lägger min tid och energi på. Och hos Mandel vet jag med säkerhet att jag får en kombination av trevligt folk, fina produktnyheter inom outdoor och något ätbart. Något för alla sinnen med andra ord.
Vi var hela fem personer från SportHälsa som gick till pressvisningen ihop. Bra team building samtidigt som vi trendspanade och minglade. Själv känner jag flera personer både från PR-byrån, varumärkena och besökare som den gammla bloggare jag är. Alltid lika roligt att återse. Och att få en kram av Milla gjorde mig extra glad. Vi måste verkligen se till att träffas privat snart igen, för här blev det mest snack om och titt på nya produkter.

Som instektsavvisande kläder från Craghoppers. Ett märke som Mandel precis fått in och som garanterat kommer slå stort i friluftsvärlden här i Sverige. Snygga och smarta kläder i lätta, rörliga, vatten- och insektsavvisande funktionstyg. Att hålla utkik efter om du vistas mycket i myggiga trakter. Jag blev i alla fall lycklig med tanke på att gå i Jämtlandsskogen utan att bli uppäten. Mygg, knott och hästflugor älskar mitt blod alldeles för mycket.

Haglöfs kommer med skidkläder i stilren look för barn. Väldigt fina tyckte jag.

Devold by Norway är också ett favoritmärke jag gärna spanar på hos Mandel. Med fantastiskt fina mönster på sina underställ, träningstights i mjuk och varm merinoull för dig som är frusen och till och med sötaste bodies för de allra minsta.
Fler nyheter kikade vi också på och åt goda wraps till lunch, men det här är vad jag fångade med kameran. Puss! /A

4 kommentarer
 1. Hej Anna!
  Jag är en 19 årig tjej som tränar 4-5 gånger i veckan (både kondition och styrka). Jag känner att jag ofta går omkring och är hungrig men tycker att jag själv äter mycket mer än dem i min omgivning. Jag tycker det är jobbigt att vara den som äter mest och får ångest när jag äter mer än alla andra. Just nu äter jag frukost, lunch, middag och kvällsmål, äter väldigt nyttigt och försöker att alltid välja långsamma kolhydrater, bra fetter och mycket protein. Jag är rädd att äta för mycket och bli för ”stor”, är just nu väldigt smal men var under puberteten lite större. Nu till min fråga! Jag undrar hur mycket som egentligen är normalt att äta per dag för en aktiv tjej? Är rädd att jag äter för mycket till kvällsmål (en stor smoothiebowl på kvarg och frysta bär, granola och en grov macka med smör) vilket gör att jag kompenserar med att äta mindre under dagen…

  1. Hej E!
   Är det ok att jag svara på din fråga i ett inlägg framöver? Tror fler känner igen sig i det här varför det känns viktigt att ta upp <3
   Kram!

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras