Höstl♥ve, Thai Kidz och halloweenfest – helgen ur mobilen #110

”Halloween – när du vill va dig själv för en stund..

..men gärna ihop med andra. Om möjligt med halloweenfest dessa extra skumma tider.” För att citera mig själv från Instagram. Ja, skärpta regler för att stoppa spridningen av Corona + högtider då många av oss vill samlas är en trist kombo. Det går ju bra vardagar fullsmockade av jobb, mindre kul med förväntningarna på fest. Men. Den här helgen fick jag i alla fall lite skoj med familjen – och kollegorna, för som vanligt räknar jag in slutet av veckan i helgen. Här lite mer om allt..

Höstl♥ve, Thai Kidz och halloweenfest – helgen ur mobilen #110

  • Höstlove: Som i ”love = kärlek”, ja du fattar. Barnen har varit hemma och även mina föräldrar på besök i stan som jag nämnt. Det är alltid mysigt med extra tid ihop och härligt hur bra kusinerna leker. Ett par dagar har Junior och Jonna varit hos min syster i Sollentuna när jag jobbat, där mamma och pappa bott.
  • Halloweenfest: I fredagskväll anslöt jag och resten av gänget till syrran för halloweenfirande. Eller, mest umgås och äta, men klä ut sig lite är också kul ibland. Min outfit ser du överst och familjens övriga tjejers på en av de små bilderna.
  • Träningen: Lätt styrka + något tuffare kondis är en snabb sammanfattning. Jag periodiserar min styrketräning för omväxling och är nu inne i ett par veckor med lägre belastning och fler repetitioner på gymmet. Konditionsträningen har dock varit riktigt utmanande och känts bra dessutom – både i crossfitboxen och vid min egen löpning. Jag har orkat pressa på utan att det upplevts som superjobbigt, vilket är ett bra tecken. Har inte koll med någon klocka, men just detta räcker som ”statuscheck” för mig.
  • Trollbindande miljö: Ja – du ser! Fantastiskt fint med dessa höstlöv. Nästan lite FÖR ibland, för jag fastnar gärna med kameran här och där. Tar lite extra tid, men jag kan inte låta bli så vackert det är.
  • Thai Kidz: Jonna vill sluta med gymnastik, men kampsport verkar passa. I lördags följde jag med henne till ett provpass med halloweentema. Det var andra gången, första var mindre lyckad, men nu med en annan instruktör och upplägg hon gillade. Jonna är en tuff tjej, så det här tror jag kommer passa henne. Dessutom ligger Slagskeppet på perfekt avstånd från både mitt nya hem och Jonas. Logistiken är också viktig för att det ska vara smidigt och inte ytterligare stress – både för Jonna och oss.

Tja, det var väl det som ”stack ut” i tillvaron under dom senaste dagarna. Förutom fredagens halloweenfest har jag haft en väldigt lugn helg med mestadels fix här hemma, Så Mycket Bättre och sushi. Hur har din helg varit? Kram! /A

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras