6 sportiga julklappstips mellan 99 kr – 1500 kr

Det lackar.

Dopparedagen närmar sig ju, så jag tänker att några sportiga julklappstips kan vara något för dig i valet och kvalet? Här har jag valt ut några rekommenderade för olika åldrar, intressen inom träning och hälsa, samt olika prisklasser.

sportiga julklappstips

6 sportiga julklappstips mellan 99 kr – 1500 kr

1. Appen Vakta Companion – 99 kr

En julklapp med trygghet. Ge bort en prenumeration på larm-appen som ger tillgång till professionell hjälp larm-appen Vakta Companjon. Jag kan intyga att vetskapen att OM du känner dig hotad, utsatt eller otrygg lugnar enormt, så kommer behöriga väktare snabbt att vara på väg för att hjälpa – bara genom ett knapptryck.

Läs mer och ladda ner Vakta Companion här hos companion.app eller direkt där appar finns.

2. Personligt träningsprogram med redskapen du har – 150 kr

Träningsprogrammen jag lägger upp har du kanske sett? Efter årsskiftet erbjuder jag även personligt skräddarsydda program, vilket kan vara en bra julklapp till din vän som vill komma igång? Eller dig själv. Det ingår inte coachning så som PT-online, men utifrån redskap du använder/har hemma och träningsmål fixar jag program att följa.

Intresserad? Maila gärna: [email protected]

3. After Workout Hand Mousse – 169 kr/100 ml

Perfekta gåvan till den som tränar hårt och besväras av förhårdnader och/eller torra händer. After Workout Hand Mousse är en vegansk intensivt återfuktande handkräm som reparerar och skyddar, speciellt utvecklad för den med valkar. Berikad med bl.a. vitamin- mineral- och antioxidantrikt sheasmör, samt fri från alkohol, färgämnen mikroplatser och parabener.

Här hittar du After Workout Hand Mousse.

4. Exercise Dice – 199 kr

Kul träningstärningar för alla åldrar. För den som gillar spänning, lek och utmanande träning med spänning är nyheten Exercise Dice från Abilica kanon. Uppsättningen består av två tärningar där den ena visar övningar och den andra visar antal repetitioner. Rolig och oväntad träning att köra ihop eller på egen hand.

Exercise Dice hittar du bland annat här hos Abilica.

5. Casall Iconic Loose Tank – 499 kr

Snyggt färgglatt och bekvämt. Casall Iconic Loose Tank är tillverkat i mjukt, luftigt och snabbtorkande material, med djupa armhål som håller dig sval under svettiga träningspass. Jag äger samma modell i svart, en klar favorit just nu.

Här hittar du Casall Iconic Loose Tank.

6. JBL Reflect MINI NC – 1500 kr

Till musik- och träningsälskaren – vattentäta, trådlösa lurar in-ear-sporthörlurar med brusreducering. JBL Reflect MINI NC är JBL:s senaste in-ear-sporthörlurar som tål svett och har upp till 21 timmars speltid. Dessutom med aktiv brusreducering som tillåter dig att blockera det ljud du inte vill höra eller vill höra mer av. Smart Ambient-tekniken låter dig exempelvis springa säkert på gatorna eller prata med vänner samtidigt som svetten rinner.

Här hittar du JBL Reflect MINI NC.

Passar även på att önska dig en skön helg. Kram! /A

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras