Oddboard – ny trendig träningspryl i film

Den här veckan blir det en film med mer trend- och kulfaktor än svettig fys att kicka igång fredagen med. På en Oddboard, nya roliga teknikleksaken som både tar dig snabbt framåt, ger träning för balans-, core- och benstyrka och mycket annat. Kanske framtidens hetaste träningspryl för alla sportfånar och PTs? Och tomtar.

Just nu håller vi på med ett grupparbete om den här coola saken som vi ska marknadsföra i sociala kanaler och analysera statistik över. Den lanserades i Sverige via stora bloggare i slutet av sommaren och börjar nu den nå breda massan. Till våren är jag säker på att kommer få se ännu fler vingla runt. Det tar en stund att få grepp om den, speciellt att komma på och av utan att den rusar iväg, så tryggast är att börja med att se de den på film.

Oddboarden var svårare att åka på än jag trodde så tanken att Cecilia skulle springa bredvid mig i filmen fick bytas mot plan B – utfallsgång. Bra benstyrketräning för henne och även för mig, men efter ca en halvtimme blev jag säkrare och kunde gasa på. Att balansera och spänna låren statiskt har satt sina spår av skön träningsvärk idag.

Mer om Oddboars och andra trendiga teknikprylar kan du läsa på klassens hemsida ”U Miss This”. Där finns alla produkter vi jobbar med samlade och du får gärna föranmäla intresse om något är intressant. Kanske en julklapp till dig själv eller någon annan?

Fin fredag friends!

6 kommentarer
 1. Häftig pryl, såg den faktiskt på en snubbe, eller en snubbe på den, häromdagen! Feedback på webben. Det är lite klurigt att förstå vad hela grejen är – ska man köpa sedan fast det kostar noll nu? Är prylen gratis i limiterad upplaga, eller om köp, när och hur vet man om produkten finns och vad det kommer att kosta? Tyckte goprogrejen såg spännande ut, men sedan tappade ni mig för jag helt enkelt inte kunde utröna vad som skulle hända i nästa led?
  Kram!

  1. Sofia – haha, ja jag var lite tidigt ut med att länka. Det är vår lärare som fixat sajten och jag tror inte han tänkt över det hela ordentligt. Detta är som sagt mest ett skolprojet för att kunna läsa statistik, vad som händer när vi delar innehåll etc. Men kul att du kikade in och blir del av denna statistik 🙂

   Och ja – endel roliga prylar är det!

   Kram & mysig helg!

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras