FILM: Träna med en kartong – 8 övningar för hela kroppen

”Ska jag ska jag inte..”

”Packa upp den sista? Jaaa, men det går ju även att träna med en kartong”. Så det gjorde jag. Först. När jag ändå bar runt på den liksom. Och faktiskt är en kartong ett väldigt smart som träningsredskap, för dels har den här varianten bekväma handtag och ska du träna med en kartong kan du lätt fylla eller plocka ur olika tunga saker. Böcker är t.ex. perfekt – väger mycket, tar liten plats däri och är enkla att reglera tyngden med. Dessutom är kartongens form i sig lämplig att jobba på.

Slutsnackat. Här visar jag hur du kan träna med en kartong – perfekt som hemmagym!

Träna med en kartong – 8 övningar för hela kroppen

  1. Sumo marklyft
  2. Bred rodd
  3. Handstan push-up 
  4. Dips (med 1 lyft ben för tyngre)
  5. Axeldrag
  6. Reverse elevated split squat
  7. Sidoplanka + höftdipp och armrotation
  8. Sneda crunches

Förslag på upplägg: Välj ut dina favoritövningar eller kör alla med ex. 3 x 12 repetitioner / övning och sida. 

Nu är till och med kartongen i filmen uppackad, så det blir inte träning med den för mig, men kanske dig? Kram och hoppas du får en fin fredag hur som helst! /A                                                 

Gillar du det här rekommenderar jag även:

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras