Sista dagen och reflektioner från Gotland – min tisdag i bilder

”D I S T A N S gör bilden av det du vill ha nära tydligare..”

..skrev jag till bilderna på Instagram. Aningen motsägelsefullt, men att byta perspektiv håller oss i alla fall i rörelse ”hit å dit å hitåt. Kolla inte bakåt..” (som i Markus Krunegårds låt ”Sommartider hej”), jomen ibland. För att spara sina guldstunder, se vad du mår bra av?

Nu har jag landat i mitt compact loving Stockholmshem, lite trött men hög på upplevelser från dagarna på Gotland. Så många att jag nischat mig till en enda och väljer att visa dig den sista. Kanske även den bästa? I alla fall av dom utan barnen. Här dagbok i bilder från i tisdags:

Sista dagen och reflektioner från Gotland – min tisdag i bilder

Morgonspring längs havet och ringmuren en sista gång, inkl. musik och 10 x 1-minutersintervaller (30 sek lugn jogg mellan varje) som glädjerus inför dagen/kvällen.

Frukost med bl.a. fruktbröd från Sälsjö Bageri som Karin bl.a. visade mig till. Så saftigt att du inte behöver pålägg, men marmelad från delikatessbutiken Krusmyntagården ett stenkast bort från bageriet längs kusten (ca 8 km från Visby) blir prick över mmm..

Sightseeing till Fridhems strand och vidare till Rövar Liljas håla lite längre bort med vidunderliga utsikt över havet och Visby. Svindlande vackert.

Den fantastisk middagen med Karins kyckling bolognese & Co som du fått recept på tidigare.

Bubbel och babbel. Värdefull kompistid och även fint att bolla tankar om seperationen med en som gått igenom liknande.

Konsert med Markus Krunegård. Sjukt bra show och evigt fantastisk musik. Få sätter ord på relaterbara känslor så som han, utan att det känns krystat. TACK Markus! Kan inte tänka mig en bättre avslutning på den här trippen..

..och TACK Gotland och alla andra inblandade. Min 1a och absolut inte sista resa hit, för jag blev helt förälskad i Visby med både puls och charm, närheten till havet och öns häftiga natur. Och nu? Reste hem i onsdags och har inte orkat planera mer. Sova ut blev en bra start, liksom kära återseenden med vänner och barnen en sväng innan dom reste vidare med sin pappa. Sen får jag se.

Har du någon extra minnesvärd dag från veckan? Berätta gärna i en kommentar. Kram! /A

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras