FILM: 12-minuterspass med 1 viktplatta

12-minuterspass

När du har 1 viktplatta och 12 minuter – kör denna AMRAP!?

Ett 12-minuterspass som ger dig flås och uthållghetsstyrka för hela kroppen. Ett upplägg jag och vännerna på Fit4Life Crossfit avslutade en lunchklass med förra veckan. Och just dom här tidseffektivt passen där du inte behöver så många olika redskap sprider jag gärna vidare till dig. Att hitta tid till sin träning är utmanande för många av oss nu när skolor, jobb och annat dragit igång för hösten, men ett 12-minuterspass ändå… Eller som ett ”rivigt” avslut på annan träning du gör?

Så många varv du hinner av:

12-minuterspass med 1 viktplatta

➤ 12 ground to over head

➤ 12 goblet squat

➤ 12 fällknivar

Upplägg: Sätt en tajmer på 12 minuter och gör så många varv du hinner (med kontrollerad teknik). Törs lova dig svett, svordomar och självnöjdhet om du provar! 🙂

För min del blir det vilodag efter en fullmatad vecka. Ska fokusera på jobb för att vara helt ledig med barnen i helgen, nästa vecka är det Jonas tur att rå om dom. Kram och hoppas du får en riktigt fin fredag! /A

Gillar du detta 12-minuterspass rekommenderar jag även:

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras