25 minuters basic hemmaträning där jag coachar dig

Träna live med mig där hemma, utomhus eller var du är, utan redskap!

Guidad hemmaträning jag filmade i januari som du ser på den tomma lägenheten jämfört med här, alltså på tiden att vi kör! Jag kommer guida dig igenom ett ca 25 minuters kroppsvikstpass som passar både om du är nybörjare eller van tränande.

☆ HUR? Jag coachar dig genom hela passet, du jobbar på din nivå och inga redskap krävs. Jag visar även några olika varianter av övningarna så du kan testa dig fram, men eftersträva att vara i rörelse under hela intervalltiderna.

☆ VAD? Vi kommer jobba igenom hela kroppen med 6 övningar totalt. Varje med 4 x 45 sekunders jobb och 15 sekunders vila mellan. Sätt gärna på egen musik, rulla ut en matta och ha vatten i närheten. Då kör vi!

≈ 25 minuter basic hemmaträning med kroppsvikt

⭐︎ 1. Knäböj

⭐︎ 2. Armhävningar

⭐︎ 3. Utfall

⭐︎ 4. Rygglyft

⭐︎ 5. Höftlyft

⭐︎ 6. Magcykling

Berätta gärna vad du tyckte i en kommentar om du provade passet. Vore roligt att höra om jag ska göra fler filmer som den här framöver.

Som du kanske vet är jag själv ingen stjärna på hemmaträning för min egen skull, men coachar gärna andra och tänker att helgen passar extra bra. Själv ser jag ändå fram emot gymmets yoga ihop med andra morgonpigga. Älskar att vi börjar återgå till det ”normala” och kan umgås mer igen. Sen tycker alla olika, men jag väljer att se det positiva, även om jag självklart tar hänsyn, är noga med städning och på gruppträningen tar vi med egna mattor. Men strålande om du kommit igång med hemmaträning och jag fortsätter också att blanda upp med utegym och här hemma ibland. Trots allt något bra vi fått med oss från Covid-tråkigheterna – endel nya, goda vanor att behålla fortsättningsvis.

Önskar dig en riktigt fin helg nu, kram! /A

Fler förslag till din hemmaträning:

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras