Dagens wod: AMRAP 13 min med 2 hantlar och 1 låda

dagens wod

F R E D A A A H!

Vad passar bättre än en flåsig AMRAP? Dagens wod jag vill tips om till din fredagsfys är iallafall ett 13 minuters expresspass där du bara behöver 2 hantlar och 1 låda att kliva över. Bonus om du även har en peppande vän, som Sabina vid min sida på F4Life Crossfit igår. Magiskt hur mycket kraft man kan få av bara en inspirerande persons närvaro.

Hursomhelst. På egen hand eller ihop med vänner, visar dig dagens wod, eller om du spar till framtiden. Och får du inte upp filmen i bloggen hittar du den här på Instagram!

Dagens wod: AMRAP 13 min med 2 hantlar och 1 låda

Hur? Sätt en tajmer på 13 minuter och kör så många varv du hinner av:

➤ 6 devils press

➤ 6 DB box step over

➤ 12 DB lunge walk steps

Och tänk, 13 minuter är ju pyttelite tid av din dag – eller helg. Kändes dock betydligt längre där igår.. fy fan, haha. Hjärtat dunkade nästan ut ur bröstet och möra lår lovas, men du ser våra smajl på bilden. Resten av träningstimmen stretchade och snackade vi. Så kan man också lägga upp det. Varsågod att sno! 🙂

Puss och ös, trevlig helg! /A

Fler förslag till dagens wod:

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras

Anna Jonasson - Trend o träning