Sömnlös natt

junior_tiger.jpg
Nu sover han gott, min lilla tigerunge som fyller 5 månader idag. Hurra lilla sjukling!!

Junior är febrig och har varit lessen och orolig hela natten = jag och Jonas har inte fått sova. Speciellt inte jag som ammat och är så lättväckt. Men Jonas var juste och gick upp kl 6 med honom så jag fick sova en timme ostört innan Jonna vaknade och nu är han som vanligt (tror det är tänder på g).

Med några koppar grönt te i magen är jag ändå rätt pigg, men tar ändå vilodag från träningen (trots att vädret lockar för en löptur). Ser istället fram emot en ledig dag med familjen och laddar batterierna för en ny vecka.

4 kommentarer
  1. Halloj Anna! Är det inte typiskt att precis ha kommit igång med löpningen och börjar komma ner i tid och tjoff… hälsporre. Usch. Så tråkigt. Har du haft det någon gång? Tips? Jag känner mig helt klart lite tränings…nere men egentligen utan anledning, för visst finns det en massa annat jag hade kunnat ge konditionen en match på medan hälen vilar? Något som inte belastar hälen så? Vad tror du om rodd? Eller den förbannat tråkiga motionscykeln är kanske the way to go?! Känner med dig ang. sömnlös natt, haft en likadan men min kille som är jämngammal med dina små – men det hör ju till då och då. Sköt om dig, hoppas på bättre ork och sömn till nästa träningstillfälle!

    1. Hej Jonna!Trist! Jag har ingen erfarenhet av hälsporre men tycker du kan prova rodd, trappmaskin & absolut armcykel. Spinning då? Roligare än att cykla själv om det finns på ditt gym?Tack! Barn repar sig snabbt & idag är han som vanligt. Dock är JAG tröttmössa. Mutar bort det med massa te :)Lycka till med träningen!

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras

Anna Jonasson - Trend o träning