Silver & sömn

ans_silver

Att vakna upp till doften av nyvaken Junior, kaffe och semester. Andas, sjunka ner i soffan en stund och tänka över dagen. Skönt innan vi öser igång. I morgon åker vi till Lindvallen för en veckas skidåkning och hela lördag är tjock av fotbollsträning för båda storbarnen, bio och packning. Även jag ska köra ett snabbpass strax, men på helgerna kapar jag hellre min egen träningstid för att vakna i lugn och ro. Stress har vi nog av på vardagsmornarna.

wsportsw_morgonFoto av Hampus som vaknade upp som nr 3, laddad för fotbollsträning, och som gärna hjälper till med en bloggbild. Idag inviger jag silver W-Sportswears nya silverline-kollektion. Smickrande silverlinjer som ger smickrande look, och Wallderinskas kläder har verkligen skönt material som sitter bekvämt. Den här outfiten finns även i marin/silver och guldlinjer som jag visat tidigare.

Hos oss är det jag och Junior som är morgontuppar och sen ramlar resten upp, en efter en. Vi har helt enkelt olika inbyggda sömncykler här i familjen. Just sömn är för övrigt nästa veckas fokus mot Toppenform 2015. Träning och balanserad mat i all ära, men utan sömn blir allt annat lidande. I natt sov jag ca 8 timmar, vilket är lagom för mig.

Hur mycket behöver du sova för att må toppen?

11 Comments
  1. 7-8 timmar strävar jag efter att få varje natt, kanske 9 på helgen. Bara för att jag kan :). Jag är väldigt beroende av bra sömn, annars funkar ingenting.

  2. jag har hittat min nyckel till välmående-sömnen. Varje natt 8 timmar är mitt behov. Men det blir inte mycket tid över till annat på vardagarna….men det är det ju värt liksom

  3. 7 h är optimalt för mig men med en halvårsbebis blir det sällan (eller aldrig haha) timmarna i rad. Med bra mat, motion och en sovmorgon eller två på helgen funkar det ändå toppen!

  4. Helst 8 h och gärna 10 h på helgen 🙂 Har alltid haft stort sömnbehov och mår inte bra om jag inte får min sömn 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.